LIFESTYLE

Ce se ascunde în spatele numelui tău: Cum îţi poate fi ghidată viaţa

Foto: Pinterest.com

Te-ai gândit mereu la acest lucru, dar niciodată nu i-ai dat atenţie. Ei bine, îţi dăm noi toate datele care îţi vor schimba viaţa. Ce se ascunde în spatele numelui tău? Detaliile sunt extrem de interesante şi îţi pot ghida chiar viaţa.

 

Se pare ca numele pe care ti l-au ales parintii tai iti poate influenta foarte mult viata si destinul, in functie de litera cu care incepe.

A – Prima literă din alfabet este asociata curajului şi dăruirii în totalitate în tot ceea ce faci în viaţă. Litera A este asociată de asemenea norocului.

B – Cei care se numesc Bogdana sau Barbu sunt în general timizi şi retraşi. Nu au stofă de lideri dar îşi fac meseria conştiincios, fiind foarte buni executanţi.

Scapă de celulită cu o băutură 100% naturală!

De pe altă PLANETĂ? Mâncărurile care fac furori pe Instagram

La 49 de ani, Pamela Anderson își schimbă din nou partenerul / FOTO

C – Sunt în general în centrul atenţiei datorită uşurinţei cu care relaţionează şi îşi fac prieteni. Cristina sau Claudiu reuşesc tot timpul să exceleze în ceea ce fac, fiind dornici să înveţe mereu lucruri noi.

D – Dan sau Diana sunt foarte bine organizaţi şi ştiu exact unde să caute informaţia atunci când au nevoie de ea. Pot fi oameni de afaceri exemplari întrucât există o ambiţie de nezdruncinat.

E – Se remarcă prin faptul că sunt persoane direct, fără ruşine, şi, să fim sinceri, uneori cu ruşinea chiar murim de foame.

Temperatura potrivită la care trebuie setat aerul condiţionat pe timp de CANICULĂ

Stai toată ziua în fața calculatorului? Iată DE CE ar trebui să mănânci goji!

Trucuri erotice INSPIRATE din filmele pentru adulți

F –Persoanele cu iniţială F sunt buni profesionişti şi pot deveni cei mai bun prieteni întrucât respecta cu sfinţenie o relaţie de încredere între două persoane.

G – Au convingeri ferme şi sunt foarte căpoşi şi puşi pe harta mereu. Nu degeaba există şi personajul numit Gică contra.

H – Sunt pasionaţi de sport, dar pentru a se întreţine şi nu în scopuri competiţionale.

I – Persoanele a căror nume începe cu I sunt foarte emotive şi spirituale. Iubesc arta şi tot ce ţine de ea, le place să călătorească.

J – Sunt persoane extrem de inteligente şi pline de entuziasm când vine vorba de lucruri noi. Caută tot timpul atenţia celor din jur.

L – Lorena sau Liviu sunt foarte socibiali din fire, dar detesta în acelaşi timp clişeele sociale.

M – Sunt firi optimiste chiar şi dacă au în faţă o adevărată apocalipsa. Sunt atraşi de tot ce înseamnă spiritualitate şi pozitivitate, însă nu alunecă deloc spre pantă religioasă.

N – Nadia sau Nicu nu pot trăi izolaţi, căutând mereu compania cuiva. Le este frică de singurătate fapt pentru care sunt extrem de sociabili mai tot timpul.

O – Oana sau Ovidiu sunt caracterizaţi de determinarea cu care iau deciziile. Sunt hotărâţi mereu atunci când plănuiesc ceva pas cu pas.

P – Cei care au iniţiala numelui P sunt atraşi de tot ce înseamnă cultură, viaţa sănătoasă şi natura. Se gândesc adesea la proiecte culturale personale, conform informatiionline.net.

Q – Quintus sau Quintana sunt persoane de-a dreptul ingenioase. Le place misterul şi tot ce ţine de sfera magică.

R – Ramona sau Raul sunt persoane reflexive, cu o intuiţie foarte bună în privinţa oamenilor. Îşi aleg cu greu prietenii dar atunci când o fac nu regret pentru tot restul vieţii.

S – Sunt persoane suficient de sobre şi serioase şi sunt angrenate în rutină zilnică. A ieşi din rutină şi tradiţie înseamnă o moarte sigură pentru aceste persoane.

T – Sunt mereu în alertă, se plictisesc uşor şi nu suporta amânările. Răbdarea este problema cu care se confruntă şi îşi pierd relaţii de prietenie consolidate.

U – Ulpia sau Ulises sunt atraşi de tot ce înseamnă supranatural şi fantastic. Sunt profesionişti desăvârşiţi totodată.

V – Aceste persoane îşi propun lucruri prea măreţe pentru ceea ce pot să ducă până la bun sfârşit. În relaţiile personale privesc totul extrem de idealist.

W – Comunicative din fire, se adaptează uşor la situaţii noi. Walter sau Wanda sunt foarte prietenoşi şi gata să sară oricând pentru cineva aflat în dificultate sau în suferinţă.

X – Sunt născuţi sub semnul creativităţii. Au foarte bine dezvoltată latura erotică şi sunt nişte firi cuceritoare prin definiţie.

Y – Veşnic îndrăgostiţi, Yolanda sau Yaskin se dedica trup şi suflet vieţii, cu bune şi cu rele. Sunt curajoşi şi nu ascund nimic atunci când sunt puşi în situaţia de a recunoaşte un adevăr.

Z – Ultima literă din alfabet înseamnă competitivitate, pentru că, nu-i aşa, cei din urmă vor fi cei dintâi. Doresc mereu să iasă în evidenţă cu ceva nou şi să fie apreciaţi pentru asta.

Comentarii: