NUTRITIE SANATATE

Ce se întâmplă dacă renunți să mănânci cartofi: Îți este afectată sănătatea în vreun fel?

goodhousekeeping.com

Ce se întâmplă dacă renunți să mănânci cartofi: Îți este afectată sănătatea în vreun fel? Îți place să mănânci cartofi? Cât de des se află acest aliment în meniul dumneavoastră? Este consumul de cartofi util sau dăunător, vom afla din articolul de astăzi.

Vom împărtăși cu tine informații valoroase cu privire la cât de des este bine să mâncăm cartofi și dacă eliminarea lor din alimentație ne va face să ne simțim mai bine din punct de vedere al sănătății.

CITEȘTE ȘI: Cartofii care nu îngrașă, sunt bogați în potasiu și conțin carbohidrați complecși

Ce se întâmplă dacă renunți să mănânci cartofi

Nutriționiștii și nutriționiștii sunt de părere că, dacă o persoană exclude cartofii din meniul său, nu numai că nu îi face o favoare organismului său, dar poate duce și la o deficiență de vitamine importante și potasiu.

Este o concepție greșită că consumul de produse care conțin amidon din cartofi duce la creșterea în greutate. Acesta este motivul pentru care multe persoane exclud cartofii din meniul lor.

Nu uitați că cartofii, ca toate produsele cerealiere, sunt o sursă extrem de bogată de carbohidrați de care organismul nostru are nevoie pentru a funcționa normal.

Cu toate acestea, toate aceste alimente nu sunt interschimbabile și nici nu pot fi clasificate ca fiind dăunătoare sau benefice.

CITEȘTE ȘI: Persoanele care NU ar trebui să mănânce cartofi: Cum le este afectată sănătatea

Dacă vrei să ai o siluetă zveltă și o stare de sănătate bună, trebuie să mizezi pe o dietă echilibrată și pe un interval caloric adecvat. Aceasta este cheia succesului, nu excluderea categorică a cartofilor din meniul tău, potrivit actualno.com.

Comentarii: