LIFESTYLE

Ce se întâmplă în familia regală britanică: Copiii prințului Harry nu au primit niciun titlu regal, deși aveau dreptul

Dupa moartea Reginei Elisabeta a II-a, joi, 8 septembrie, multe s-au schimbat imediat pentru familia regala. Primele au fost titlurile lor, mai ales odata cu succesiunea regelui Charles al III-lea. Printul William si Kate Middleton au devenit Printul si Printesa de Wales, lasand in urma sa fie familia Cambridge.

In timp ce Printul Harry si Meghan au ramas Ducele si Ducesa de Sussex, copiii lor Archie si Lilibet au fost ridicati in rang.

Cei doi copii, in varsta de trei si un an, sunt acum, din punct de vedere tehnic, un print si o printesa, deoarece bunicul lor, Charles, a urcat pe tron. Potrivit Hello! Magazine, aceste reguli au fost stabilite de regele George al V-lea in 1917 si au oficializat faptul ca copiii fiului unui suveran pot folosi un titlu de Alteta Regala al acestuia „daca doresc”.

CITEȘTE ȘI: Boala de care a suferit soția prințului Harry ani la rând: La ce a apelat Meghan pentru a se vindeca

Numele lui Archie si Lilibet nu a fost actualizat pe site-ul regal

Archie si Lilibet sunt destul de mici pentru a-si exprima vreo dorinta, dar oamenii se intreaba de ce titlul lor nu a fost actualizat pe site-ul regal, desi numele familiei Wales a fost schimbat. Copiii lui William si Kate, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis au fost, de asemenea, listati ca fiind „de Wales”, la fel ca mama si tata. Archie si Lilibet sunt in continuare considerati „Master” si „Miss” pe site.

Sambata, purtatorul de cuvant al regelui a precizat intr-un comunicat ca numele lor vor fi actualizate „pe masura ce vom primi informatii”.

Informatia care le-a permis lui Kate si William si familiei lor sa aiba titluri actualizate a venit chiar de la monarh, care a anuntat intr-un discurs ca vor fi Print si Printesa de Wales. In acelasi discurs, el si-a exprimat dragostea pentru Harry si Meghan, dar nu a mentionat titlurile acestora.

„In timp ce site-ul a fost actualizat pentru Waleses, in mod clar, actualizarea dragostei pe un site web nu prea functioneaza, asa ca nu am facut asta, dar este clar ca ii iubeste. Vom lucra prin actualizarea site-ului pe masura ce vom primi informatii”, a mai spus purtatorul de cuvant, potrivit elle.com.

El nu a confirmat sau infirmat faptul ca Archie si Lilibet au dreptul la titlurile lor, adaugand doar: „In acest moment, ne concentram pe urmatoarele 10 zile si, pe masura ce vom primi informatii, vom actualiza acel site web”.

CITEȘTE ȘI: I-a fost pus numele în onoarea Reginei Elisabeta: Cum arată fetița lui Harry și Meghan la 1 an

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viata la varsta de 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie 2022. Inmormantarea va avea loc pe data de 19 septembrie la Londra, atunci cand mii de oameni vor fi prezenti la funeralii. In prezent, Printul Charles a devenit noul rege al Marii Britanii.

Comentarii: