SANATATE

Puterea de vindecare a camforului: Cum te poate ajuta dacă ești răăcit sau suferi de dureri musculare

goodnews.info.ro

Camforul a fost folosit pe scară largă în scopuri religioase și de altă natură de câteva decenii acum. Substanța cearată și aromatică are proprietăți antiinflamatorii și, împreună cu acestea, este, de asemenea, de natură antibacteriană și antifungică.

Camforul este produs din scoarța și lemnul arborelui de camfor și există și ulei de camfor disponibil.

Beneficiile miraculoase pentru sănătate ale acestei substanțe aromatice, cerate

Puteți folosi acest ulei pentru durere sau mâncărime și poate ajuta la calmarea stării.

Camforul are, de asemenea, mai multe beneficii pentru sănătate, de la a ajuta la calmarea problemelor pielii până la ameliorarea congestiei toracice. În cele ce urmează prezentăm câteva beneficii pentru sănătate ale camforului.

1. Ajută la tuse și răceală

Camforul poate fi folosit ca unguent pentru a ameliora tusea și răceala. Înainte de a merge la culcare, frecați camfor sau ulei de camfor pe piept și asta vă va ușura, potrivit doctorulzilei.ro.

CITEȘTE ȘI: Vitamina care combate infecțiile: Cum îți dai seama că îți lipsește din organism

2. Ajută la durerile musculare

Camforul poate fi folosit pentru a trata durerile musculare. Ingredientul are proprietăți antispastice care ajută la relaxarea mușchilor răniți și poate, de asemenea, ameliora crampele și rigiditatea.

3. Ajută la durere

Dacă suferiți de durere și inflamație, folosirea camforului poate ajuta la calmarea durerii. Funcționează pentru a amorți nervii senzoriali, ceea ce în cele din urmă ajută la reducerea durerii și a inflamației.

4. Te ajută să dormi

Puteți folosi ulei de camfor și la inducerea somnului. Mirosul uleiului are un efect calmant care vă ajută să dormiți usor.

CITEȘTE ȘI: Bitterul suedez ascunde beneficii uriașe – Afecțiunile pe care le poate trata

5. Ajută la creșterea părului

Utilizarea uleiului de camfor pe scalp poate ajuta la creșterea părului. Mărește circulația loviturilor în scalp și, în cele din urmă, funcționează pentru a vă face părul moale și ondulat.

Comentarii: