LIFESTYLE

Ce se va întâmpla cu Camilla dacă Regele Carol al III-lea va muri

Ce se va întâmpla cu Camilla dacă Regele Carol al III-lea va muri. Dacă într-o zi Regele Carol al III-lea va pleca din această lume, care va fi soarta Reginei Camilla ? Această întrebare a fost pusă de mulți chiar înainte ca Charles să fie încoronat oficial. Ei bine, răspunsul este acum clar.

Ce se va întâmpla cu Camilla dacă Regele Carol al III-lea va muri

Echipele regelui Carol al III-lea și ale reginei Camilla se pregătesc pentru toate scenariile, așa că această întrebare pentru ei a primit de mult timp un răspuns.

Știm cu toții că longevitatea este o caracteristică a familiei lui Charles – tatăl său, Prințul Philip, a murit la vârsta de 99 de ani în 2021, la doar două luni de la împlinirea a 100 de ani, iar mama sa, Regina Elisabeta a II-a, a murit la 96 de ani în septembrie anul trecut . Cu toate acestea, atunci când regele Carol al III-lea va muri, linia de succesiune va fi schimbată drastic, prințul William urmând să preia imediat tronul, iar Kate Middleton va deveni regina consort. Dar care va fi soarta Camillei?

CITEȘTE ȘI: Regina consoartă Camilla face ‘revoluție’: O tradiție de sute de ani ia sfârșit la palat

La moartea lui Charles, regina Camilla va primi un nou titlu – Regina Dowager, scrie „Daily Mail”. În cazul în care va rămâne văduvă, regina Camilla s-ar putea retrage la Rae Mill House, casa sa de la țară, sau și-ar putea continua activitatea caritabilă în cauze cheie precum sănătatea, alfabetizarea, artele și sprijinirea supraviețuitorilor violurilor și agresiunilor sexuale.

Potrivit publicației, titlul de „regină văduvă” a fost folosit pentru prima dată de regina Adelaide, care i-a supraviețuit soțului ei, regele William al IV-lea. William a murit în 1837, iar soția sa a mai trăit încă 12 ani după el. Toți copiii cuplului au murit în copilărie, iar coroana a trecut la nepoata lui William, regina Victoria.

Bunica regelui Charles, regina Elisabeta, regina mamă, a ales și ea să fie cunoscută ca atare după moartea soțului ei, regele George al VI-lea, în 1952, și pentru a o susține pe fiica lor cea mare, Elisabeta.

CITEȘTE ȘI: FOTO | Frații vitregi ai prinților William și Harry: Ce trebuie să știi despre copiii Reginei consoartă Camilla pe care îi are dintr-o căsătorie anterioară

Regina Mamă a murit în 2002, la vârsta de 101 ani, iar regina Elisabeta a vorbit despre „bucuria contagioasă pentru viață” a mamei sale într-o transmisiune rară de la Castelul Windsor, în ajunul înmormântării sale, scrie Dir.

Comentarii: