LIFESTYLE

FOTO | Frații vitregi ai prinților William și Harry: Ce trebuie să știi despre copiii Reginei consoartă Camilla pe care îi are dintr-o căsătorie anterioară

Nu se poate nega faptul că instituția monarhiei britanice este încărcată de tradiție. Dar familia Regelui Charles din „firmă”, așa cum este numită uneori familia regală, este în mod special modernă.

Când prințul de Wales de atunci s-a căsătorit cu Camilla Parker Bowles în 2005, a devenit tatăl vitreg al celor doi copii din prima căsătorie a acesteia cu Andrew Parker-Bowles, iar ea a devenit mama vitregă a prinților Harry și William.

Revista americană Town&Country dezvăluie tot ce trebuie să știți despre frații vitregi ai celor doi prinți, Laura Lopes și Tom Parker Bowles.

Tom Parker Bowles

Cel mai mare copil al Camilei, Tom Parker Bowles, are onoarea curioasă de a-l avea pe Prințul Charles atât ca tată vitreg, cât și ca naș de botez. Născut la 18 decembrie 1974, el este cunoscut în principal ca scriitor culinar de succes.

„Am fost obraznic, am petrecut puțin cam tare. Când eram mai tânăr, am fost concediat tot timpul”, a declarat recent Parker Bowles într-un interviu despre cariera sa, făcând probabil aluzie la consumul de droguri la sfârșitul anilor ’90. „Dar îmi plăcea să mănânc și puteam aproape să înșir o propoziție, așa că m-am gândit că aș putea scrie despre mâncare.”

CITEȘTE ȘI: Reacția celui mai mic strănepot la aflarea morții Reginei Elisabeta: Ce a spus mama prințului Louis

Tom, acum în vârstă de 47 de ani, este autorul mai multor cărți de bucate, a fost critic de restaurante pentru The Mail on Sunday, a colaborat cu Esquire UK și apare adesea ca jurat în emisiuni de reality show culinare și în concursuri.

În septembrie 2005, s-a căsătorit cu editorul de modă Sara Buys. Cuplul are doi copii: o fiică, Lola, născută în octombrie 2007 și un fiu, Freddy, născut în februarie 2010, dar de atunci s-au despărțit.

El a dezvăluit în trecut pentru Town&Country despre cum este Crăciunul în familia sa, referindu-se întâmplător la Prințul de Wales ca fiind tatăl său vitreg: „Chiar și acum, mergem cu toții cu mașina pentru a fi împreună. Mama mea este sus cu tatăl meu vitreg și vine în ziua de Crăciun imediat după discursul Reginei. Așa că este o chestie de familie.”

Laura Lopes

Născută în ziua de Anul Nou din 1978, Lopes este cel mai mic copil al Camillei și singura fiică a acesteia. În copilărie, a urmat cursurile unui internat catolic și, mai târziu, ale Universității Oxford Brookes, înainte de a se lansa într-o carieră în domeniul artelor.

După ce a condus Space Gallery din Londra, în 2005 a cofondat Eleven, o galerie de artă din Belgravia. La doar un an mai târziu, în 2006, s-a căsătorit cu Harry Lopes, un fost model Calvin Klein devenit contabil autorizat. Prinții William și Harry au fost prezenți la nuntă.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluirile unui fost bucătar al Casei Regale Britanice: Cum i-a convins pe prinții William și Harry să mănânce broccoli

Laura și soțul ei au acum trei copii: Eliza, care s-a născut în ianuarie 2008, și doi băieți gemeni, Gus și Louis, care s-au născut în decembrie 2009.

Deși Laura păstrează un profil relativ discret, se pare că se înțelege foarte bine cu frații ei vitregi.

Comentarii: