LIFESTYLE

Ce slujbă neobişnuită avea Meghan Markle, soția Prințului Harry, înainte să devină celebră

allure.com

Meghan Markle, acum ducessă de Sussex și soția Prințului Harry al Marii Britanii a fost o actriță cunoscută în Statele Unite ale Americii, mai ales pentru rolul din serialul „Suits”. Însă nu multă lume știe cu ce s-a ocupat înainte de toate acestea.

Meghan avea un scris atât de frumos încât obișnuia să scrie invitații de nuntă sau pentru evenimente.

Între anii 2004 și 2005, fosta actriță a fost nevoită să învețe să împacheteze cadouri și să lege cărți, precum și să învețe caligrafie în cadrul unui magazin din Beverly Hills, potrivit unica.ro.

CITEȘTE ȘI: Găteşte pastele în stilul ducesei Meghan Markle, soţia prinţului Harry/ REŢETĂ

„Era job-ul ei cu jumătate de normă, în timp ce mergea la audiții. A învățat caligrafie și a ținut un curs pentru clienții magazinului despre această meserie”, a afirmat fostul ei șef.

Pe lângă acest job, Markle a lucrat și ca caligraf freelancer, scriind invitațiile pentru nunta lui Robin Thicke și Paula Patton, în 2005.

„Cred că notițele scrise de mână sunt o artă pierdută. Ideea ca cineva să își facă timă să pună un pix pe o hârtie este foarte specială”, a afirmat ducesa de Sussex.

„Este o persoană căreia îi plac cu adevărat aspectele creative ale jobului, căreia îi place să ajute oamenii și căreia îi place să dea viață proiectelor speciale”, a mai spus directorul magazinului despre Meghan.

CITEȘTE ȘI: Celebritatea cere sacrificii: Lucrurile care îi vor fi INTERZISE lui Meghan Markle după căsătoria cu Prinţul Harry

Începând cu luna iulie 2011, Markle a jucat rolul lui Rachel Zane pe USA Network show Costume, care este filmat in Toronto, Ontario. Personajul a început ca un paralegal și în cele din urmă a devenit un avocat. Ea a finalizat filmările pentru cel de-al șaptelea sezon la sfârșitul anului 2017.

În mai 2018, ea a devenit soția Prințului Harry al Marii Britanii și a rneunțat la cariera sa de actriță.

Comentarii: