LIFESTYLE

Ce spune Viviana Sposub despre conflictul cu Andreea Bălan! De ce s-au încăierat femeile lui George Burcea

Nu mai este niciun secret că viitoarea fostă soție a lui George Burcea, Andreea Bălan, nu o are la suflet pe actula parteneră a actorului. Iar ultimul conflict dintre Burcea și Bălan, care a degenerat și a ajuns în presă, a avut-o în centru pe Viviana Sposub.

Pe scurt, Andreea ar fi intervenit în timpul unei conversații pe Facetime între Burcea și fetele lui, atunci când acesta le-a arătat-o copiilor și pe Viviana. S-a ajuns la vorbe grele și reproșuri, cântăreața replicându-i printre altele, că nu trebuie să introducă terți în discuția lor și că nu le lasă pe fete la el din cauza problemelor cu drogurile și, mai ales, din cauza momentului în care Burcea a incitat la violență împotriva femeilor, pe rețelele de socializare.

Un alt conflict, mai vechi, le-a avut în prim plan pe cele două vedete feminine, din cauză că Viviana ar fi postat o poză cu fiicele Andreei și iubitul ei, iar artista a luat foc și a amenințat-o inclusiv cu judecata.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Nu vreau ca oamenii să mă asocieze cu acest subiect!”

Dar ce reacție are Viviana când este întrebată despre acest subiect? „În orice interviu încerc să evit întrebările legate de acest subiect pentru că nu vreau să se creeze și mai multă tensiune decât este deja și nu vreau ca oamenii să mă asocieze cu acest subiect.

Cu toate astea, nu pot să mă feresc la nesfârșit, lucrurile acestea sunt parte din viața pe care o trăiesc acum. Sper la ziua în care totul va fi bine, dar pentru asta e nevoie de maturitate.

Sunt alături de George în această perioadă grea, mă bucur de fiecare dată când îl văd alături de copii, ofer toată iubirea mea atât lui, cât și fetițelor cu care am o relație extraordinară, și cam asta e tot ce pot să vă spun deocamdată.”, a spus Viviana, pentru Playtech.ro.

 

 

 

 

Comentarii: