LIFESTYLE

Ce va face Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf cel de pe… pielea ei? Un trandafir pe chipul antrenorului

Anamaria Prodan e la cuțite cu Laurențiu Reghecampf. Și asta după ce încă soțul Prodancăi a făcut afirmații care au scos-o din minți la emisiunea „40 de întrebări” de la la Kanal D, cu Denise Rifai, pe marginea incidentului cu Dan Alexa. Vedeta a fost filmată în urmă cu 3 ani cînd îl lovea cu pumnul pe antrenor.

„Nu m-am gândit niciodată că Anamaria mă înșală. Și nu pot spune nici acum sută la sută că m-a înșelat. Că nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, că nu e ceva de ceartă, ci că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Eu nu urmăresc persoana de lângă mine!

Dacă am înșelat-o? Vă referiți la declarațiile Anei? Eu nu am bătut pe nimeni în public, nu m-a filmat nimeni în public, că ea face tot felul de mesaje și le trimite de pe alte telefoane și spune… Nu, nu am înșelat-o și nu există nicio dovadă în această direcție”, aufost vorbele grele, deși nu pe față, dar care spun totul, ale lui Reghecampf.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Reghe și-a externat bebelușul

Anamaria a amenințat cu judecata. Și cu… tatuajul. Nu și-l scoate, dar îl va acoperi. Asta a anunțat, furioasă, sexy impresara.
”La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos, pe fața lui”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Reghe, în schimb, care astăzi și-a externat bebelușul și pe mama lui din clinica privată unde a născut, nu are de gând să facă ceva cu tatuajele cu inițialele Anei de la mână.

”Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, a spus Laurențiu Reghecampf la Kanal D.

 

 

 

 

Comentarii: