LIFESTYLE

Ce viaţă de film a avut Teo Trandafir! Când era mică, locuia în spital şi mânca din noptierele bolnavilor, declaraţiile şocante ale vedetei

doctorulzilei.ro

Teo Trandafir este, fără îndoială, un personaj cu lipici la public. O vedetă cu o charismă aparte. Şi mai grasă, şi mai slabă, Teo Trandafir a avut miile ei de admiratori, are publicul ei fidel indiferent că era cu Mircea Badea la matinalul Antenei sau vedeta de după-amiază, la Pro TV-ul lui Sârbu. Ce nu s-a ştiut multă vreme este însă faptul că, exact cum spune şi clişeul, drumul spre glorie a trecut prin sărăcie, foame şi momente grele.

Doar că Teo Trandafir spune că şi-a învăţat lecţia în această viaţă, după ce s-a întors din morţi, după zile de comă şi o dublă operaţie de pancreatită severă, în urmă cu ceva ani. Nu mai priveşte înapoi cu mânie soarta şi şi-a iertat toţi prietenii şi toţi duşmanii care au rănit-o, cu voie sau fără de voie. E fericită că trăieşti. Şi e mulţumită, convinsă fiind că Dumnezeu o iubeşte.

Despre neajunsurile tinereţii, îndrăgita prezentatoare tv râde acum cu gura până la urechi. Şi povesteşte în stilu-i mucalit cum ca să supravieţuiască la Capitală, când era studentă, a muncit ca un salahor. A vândut, a făcut pe dactilografa, redactând la maşina de scris lucrări de diplomă şi n-a refuzat nimic când a venit vorba despre un job, încât lucra şi noaptea ca să strângă un bănuţ în plus, care oricum nu-i ajungea.

Din primul salariu mi-am cumpărat un Moş Crăciun de ciocolată pe care l-am mâncat în w.c. Plângând…”, îşi aminteşte zâmbind Teo, într-un interviu la Kanal D. Cât despre teribila foame îndurată în studenţie, spune că inventase, împreună cu amicul ei Răzvan Exarhu, şi sandvich-ul de… criză. „Am făcut întâi sandvich-uri Congres, în 1986 făceam sandvich-uri Congres, puneam pâine cu praf galben şi ulei, până ni s-a terminat uleiul şi am făcut pâine cu praf galben la cuptor.”, mărturiseşte Teo.

Citeşte şi: DE CE ”Femeia-vampir”a Transilvaniei a scăpat de EȘAFOD. Relatarea neașteptată a istoricilor

Mirea Badea fura mâncare pentru ea de acasă

Chiar dacă acum câştigă suficient încât să-şi permită orice pentru ea şi fiica ei, Maia, Teo îşi aminteşte că atunci când a devenit vedetă a matinalului cu Mircea Badea era vedetă doar cu numele, nu şi pe fluturaşul de salariu. Cu 100 de dolari pe lună, ar fi făcut foamea, dacă nu era colegul şi prietenul de platou, Mircea Badea.

“Mircea îmi dădea să mănânc, Mircea îmi împrumuta cămăşi… Mircea mă încălţa, Mircea fura de acasă piure, mâncam pâine cu piure, m-am făcut cât o vacă pentru că mâncam pâine cu cartofi.”, spune Teo mereu. Iar vedeta mai recunoaşte că a avut lipsuri şi în copilărie. Uneori părinţii ei nu aveau cum să-i cumpere o pereche de încălţări şi s-au mutat de câteva ori , pentru că tatăl lui Teo Trandafir, reputat medic, îşi schimba serviciul. „Locuiam într-o cameră. Spitalul avea un fel de dependinţă pentru medicii spitalului şi eu locuiam cu mama şi cu tata acolo…. Îmi plăcea să merg în spital, să îngrijesc bolnavii, mă duceam, mâncam de prin noptierele bolnavilor, le făceam masaj la cap…”, mărturiseşte celebra prezentatoare.

Comentarii: