LIFESTYLE

Cea mai cunoscută amantă a șocat de ziua ei: Vica Blochina s-a sărutat cu o femeie!

Vica Blochina a devenit celebră după ce lumea a auzit că e în scandal pentru paternitate și pensie alimentară cu Victor Pițură. Fosta balerină s-a răzbunat astfel pe Pițurcă, bărbat însurat și cu familie: a povestit tabloidelor totul despre relația lor, care ar fi durat 16 ani, s-a lăudat Vica.

Între timp, lumea a uitat, Pițurcă a iertat, iar Edan s-a mutat deja la tatăl său și nici măcar în vacanțe nu ar mai vrea să meargă cu Vica, conform sportbull.ro.

De altfel, băiatul Vicăi și al lui Pițurcă nu a mers la petrecerea faraonică pe care fosta prezentatoarea a dat-o în ziua în care a împlinit 47 de ani.

Vica a făcut spectacol total de ziua ei: a organizat bikini party, la piscină, a cântat și a dansat toată noaptea, printre invitații ei.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Momentul culminant al serii a fost oferit tot de sărbătorită care și-a șocat prietenii după ce s-a sărutat cu o femeie. Cu Irisha, Vica s-a împrietenit la show-ul „Splash! Vedete la apă”, unde amândouă au participat.

Vica a avut mulți invitați: printre ei s-a aflat și un fost jucător de-al fostului ei amant, Pițurcă. Bănel Nicoliță, dar și celebrul gimnast Marian Drăgulescu s-au distrat cu lăutarii la ziua Vicăi.

 

 

 

 

Comentarii: