LIFESTYLE

Cea mai rapidă atletă a României este și cea mai sexy!

Marina Baboi, campioana națională în probele de 60, 100 și 200 metri, are în palmares până la vârsta de 21 de ani 178 de medalii dintre care 133 sunt de aur.

Cea mai rapidă atletă a noastră din ultimii 2 ani și-a lăsat medaliile în vitrina casei părinților ei, iar  cel care se ocupă de trofeele sale este tatăl său!

„La Buzău sunt toate medaliile mele, pentru că părinții mei sunt niște colecționari înrăiți, toate sunt așezate frumos, în vitrine, este un adevărat altar acolo când intri în sufragerie”, dezvăluie atleta Marina Baboi.

Care nu e doar o alergătoare super rapidă, dar și o tânără extrem de sexy, care a avut grijă de fizicul ei în carantină. Nu s-a abătut nicio secundă de la programul de antrenament!

CITEȘTE ȘI: TRUC genial! Ce se întâmplă dacă pui o MONEDĂ DE 5 BANI în vaza cu flori

Primul concurs după pandemie

După o jumătate de an din 2020 în care majoritatea sporturilor au fost puse pe pauză, pentru Marina a venit și prima veste bună: va participa la primul ei concurs de după pandemie.

„Am emoții de acum, sunt foarte entuziasmată pentru că anul trecut în perioada aceasta sezonul se apropia de final, iar eu abia acum încep”, spune campioana națională în probele de 60m, 100m și 200m. Care are un singur regret: va fi prima dată când părinții ei nu vor putea veni să o vadă la concurs, deoarece competiția va fi fără spectatori, așa cum impun noile reguli.

„ Părinții mei sunt foarte aproape de mine, dar ei au fost tot timpul acolo, ei m-au împins și m-au susținut”, mărturisește Marina Baboi.

 

 

 

 

Comentarii: