LIFESTYLE

Confruntare incendiară pe terenul de tenis la CSM București: Martine Smeets vs. Linnea Torstensson!

Campioana mondială cu naționala Olandei, noua achiziție a ” tigroaicelor” s-a relaxat activ într-un mod inedit! Extrema stânga a jucat o partidă de tenis de câmp – sportul pe care a dorit să-l practice în copilărie – și a avut o adversară pe măsură: una dintre cele mai bune apărătoare din handbalul mondial, Linnea Torstensson!

Disputa amicală le-a făcut pe cele două sportive să transpire serios, dar s-au și distrat pe cinste! „A fost un meci mai bun decât ce vedem la Roland Garros „, s-a amuzat Martine Smeets. „Din păcate, abia acum am aflat că premiile în bani nu sunt pe măsură”, a glumit și Linnea Torstensson!

CITEȘTE ȘI: PENTRU BĂRBAȚI/ În formă și FĂRĂ un abonament la sală? Află CUM

Cu ochii pe Halep!

De altfel, amândouă jucătoarele n-au făcut un secret din faptul că nu ratează la tv meciurile importante  din marile competiții de tenis.

„O urmăresc pe Simona Halep, ca toată lumea de aici, este foarte bună. Cu toții cred că îl apreciem pe Federer, nu știm dacă se va lăsa sau nu, dar cu eleganța și cariera pe care o are, merită apreciat!”, a mărturisit Linnea Torstensson, handbalistă CSM București. La fel și extrema stângă olandeză, care a devenit campioană mondială în decembrie 2019, la finalul unui meci de infarct cu Spania!

După ce a prins gustul aurului, handbalista transferată în această vară de la Metz a anunțat că are planuri mari cu ” tigroaicele”. „Nici nu a trebuit să mă gândesc la propunerea de la CSM, am spus imediat DA! Vom face totul să câștigăm fiecare meci în parte și sper că împreună putem să ne atingem toate obiectivele”, a spus Martine Smeets.

 

 

 

Comentarii: