NUTRITIE SANATATE

Ceaiul care îmbunătățește circulația sângelui și ajută la buna funcționare a creierului

thehealthy.com

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit condimentul cu proprietăți benefice asupra sistemului circulator, creierului, dar și cu efect pentru scăderea în greutate.

”Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme.

Se folosesc doi căţei de usturoi și un pahar cu apă fierbinte. Tăiem mărunțel usturoiul, îl punem în apă și îl lăsăm 15 minute cu un capac pe el până se răcește, amestecăm bine, îl strecurăm și apa aceea o bem dimineața pe stomacul gol, la prima oră.

CITEȘTE ȘI: Ceaiul care curăță ficatul de metale grele: Cum se consumă pentru un efect maxim

Vor funcționa mai bine rinichii, vom dilua sângele, vom scădea nivelul de zahăr din corp, vom avea oasele mai puternice. Ni se va îmbunătăți vederea pentru să ce îmbunătățește circulația. Creierul nostru va funcţiona ca un ceas, o să și slăbim și este și foarte bun pentru paraziţi.

CITEȘTE ȘI: ”Aurul din bucătărie”: Ceaiul care vindecă răceala mai repede și îmbunătățește circulația sângelui

Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie, după gust, şi puțină miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai, dimineața. Are aceleaşi efecte”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul rubricii „Leacul zilei”, de la Antena 3, adăugând că această cură este bine să o facem cam 5 săptămâni.

Comentarii: