SANATATE

Ceaiul din această legumă pe care trebuie neapărat să îl încerci: Suplimentează aportul de fibre, proteine și minerale

thehealthy.com

Băutura minune! S-a aflat ce se întâmplă dacă bem ceai din fasole roșie. Efectul este incredibil. Sucurile de legume au devenit deja o modalitate rapidă și ușoară de a ne suplimenta aportul de fibre, proteine ​​și minerale, dar și pentru protejarea pielii.

Boabele de fasole roșie adzuki, cultivată în Asia de Sud-Est și în Himalaya, nu este folosită doar pentru ceaiuri, ci și pentru pregătirea unor deserturi, dar și a altor bucate incredibil de delicioase.

Fasolea roșie adzuki este bogată în fibre

Fasolea roșie adzuki este bogată în fibre, proteine ​​și minerale. Ceaiul preparat din această legumă nu este mai puțin util. Saponina conținută în aceste fasole dizolvă celulele adipoase.

CITEȘTE ȘI: Ceaiul care încetinește demența: Bea-l timp de 3 săptămâni și vezi ce se întâmplă cu organismul tău

Ceaiul ameliorează și retenția de apă, deoarece are proprietăți diuretice. Potasiul, în care boabele adzuki sunt bogate, elimină excesul de sare din organism.

Băutura din fasole Azuki este, de asemenea, bună pentru piele.

Ingrediente pentru 3 porți:

  • Fasole roșie Azuki – 1 pahar,
  • Apă – 4 pahare,
  • Alge kombu – 2 grame.

Mod de preparare:

Se spală bine fasolea și se pune într-o cratiță, împreună cu algele kombu. Acoperă fasolea și algele cu apă. Cratița se pune pe aragaz, la foc mare, și compoziția se aduce la fierbere.

Redu, apoi, focul la mediu și continuă să gătești încă 20 de minute sub capac. Nu este nevoie să amesteci. Apoi, ia cratița de pe foc și strecoară lichidul. Ceaiul este gata.

CITEȘTE ȘI: Ceaiul care scade glicemia în 30 de minute

Băutura se poate consuma fierbinte sau la temperatura camerei. Nu este recomandat să bei ceai rece.

Mai mult, trebuie păstrat într-un recipient de sticlă. Culoarea băuturii trebuie să fie maro închis.

Aceleași boabe de fasole pot fi folosite din nou pentru a pregăti o altă porție de băutură. Pentru a face acest lucru, trebuie să adaugi apă și să le mai fierbi încă câteva minute. Păstrează ceaiul de fasole la frigider, potrivit DC News.

Comentarii: