HOROSCOP

HOROSCOP 27 martie 2023

Berbec Astăzi îți este greu să rămâi focusat pe realitate. Simți nevoia unei evadări din cotidian, chiar și doar la nivel fantastic, dacă fizic îți este imposibil în această perioadă. Visezi pur și simplu cu ochii deschiși la toate lucrurile acelea minunate pe care ai vrea să le poți atinge și, cu un pic de efort, vei reuși să faci asta. Iubirea este posibilă, dar trebuie să te predai.

Taur
Ca Taur, nu este o prioritate firească pentru tine să îți petreci zilele reflectând adânc asupra unor probleme care te macină. Totuși, nu ar fi rău să îți iei un moment pentru a rezolva sentimentele îngropate și problemele neexprimate pe plan emoțional, deoarece Luna în Săgetător te împinge spre noi orizonturi și trebuie să te asiguri că pornești la drum cu un bagaj emoțional sănătos.

Gemeni
Problemele legate de relații par să îți acapareze întreaga atenție. Fă un pas înapoi să vezi imaginea de ansamblu, abia apoi poți lua decizia care ar putea schimba totul. În momentul de față, cea mai buna armă de care dispui este răbdarea și sinceritatea. O persoană apropiată va avea nevoie de ajutorul tău, fie el și financiar, iar faptul că îi poți întinde o mână de ajutor îți va da un sentiment plăcut, de care aveai nevoie.

Rac
Ai fler pentru afaceri și ești inspirat să investești în lucruri care îți pot aduce mulți bani pe viitor. O persoană din anturaj îți strică însă cheful de muncă pentru că tot ceea ce face este să pună la îndoială demersurile tale. Chiar dacă te scoate din sărite, evită un conflict deschis și fă în continuare ceea ce îți dictează instinctul.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Leu
Leii ar putea avea parte de momente tensionate în relațiile cu cei dragi, însă astfel de lucruri sunt normale, ba chiar de dorit din cât în când. Astfel se eliberează tensiuni acumulate de-a lungul timpului, iar persoanele apropiate au ocazia să exprime cu adevărat ceea ce gândesc. Ar putea părea ceva firesc, însă, de multe ori, pentru a nu strica atmosfera de liniște, cei dragi preferă să lase lucruri nespuse.

Fecioară
Fecioarele sunt puse în fața unor decizii dificile, însă seriozitatea ce le caracterizează și spiritul practic își vor spune din nou cuvântul. De altfel, nativii din zodia Fecioară se simt în apele lor în clipele decisive, nefiind copleșite de gânduri sau regrete și astfel capabile de a face ceea ce trebuie, atunci când trebuie. Persoanele din jur ar trebuie să se aștepte la hotărâri-fulger, însă partea bună este că problemele se vor rezolva.

Balanță
Balanțele se îngrijorează mult mai mult decât ar fi necesar, iar asta le ajută deloc. Indecizia este principalul inamic, motiv pentru care lucrurile trebuie abordate pas cu pas. Micile victorii obținute constant le vor reda încrederea în propriile forțe, așa că obiectivele trebuie setate pe termen scurt. Începe cu ceea ce poți rezolva cu siguranță astăzi, vei observa că atmosfera se va schimba.

Scorpion
Scorpionii sunt sfătuiți să pună bani deoparte, chiar dacă suma este mică. Cu siguranță poți rupe o parte din bugetul tău în așteptarea unor zile mai grele. Poate nu vor veni curând, însă este mult mai bine să fii pregătit și prevăzător. Atunci când se vor aduna nori de furtună vei ști că ai rezerve puse deoparte, până vine ajutorul.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Săgetător
Vă gândiți să investiți în educația voastră, poate să vă înscrieți la cursuri de limbi străine sau în domeniul IT. Simțiți că v-ați plafonat și aveți nevoie de o nouă provocare. Nu v-ar deranja nici să schimbați domeniul de activitate, motivați și de câștiguri financiare mai mari. O călătorie în străinătate, în interes de serviciu, vă aduce oportunități noi, poate chiar o să rămâneți acolo o perioadă mai lungă de timp.

Capricorn
Capricornii se gândesc serios să investească, însă au nevoie de ajutorul unei persoane cu mai multă experiență. Nu este nicio rușine să cereți ajutorul cuiva în care aveți încredere. La job au loc foarte multe schimbări care vă îngrijorează, dar învățați să vă adaptați și să fiți maleabili. Nimeni nu a câștigat nimic pe baza încăpățânării. O veste din partea unui prieten vă prinde pe picior greșit.

Vărsător
Munciți și în weekend, totul pentru a vă realiza visurile. Sunteți motivați să faceți tot ce vă stă în puntință pentru a ajunge acolo unde vă doriți, îndiferent de eforturi. Însă, nu v-ar strica o pauză, să vă mai relaxați. O persoană la care nici nu vă gândiți se va dovedi de un ajutor real în acest demers. Nu ignorați și nu refuzați nicio invitație în această perioadă. Inspirația vine din afara zonei de confort.

Pești
Vă gândiți să mergeți într-o escapadă cu familia, într-o zonă mai retrasă pentru a vă relaxa și a vă reîncărca bateriile. Însă, planurile v-ar putea fi date peste cap în urma unei vizite neașteptate. O discuție aprinsă cu partenerul de viață o să vă determine să spuneți lucruri pe care ulterior le veți regreta. Nu vă lăsați pradă nervilor și tratați situația cu calm și maturitate.

 

 

 

 

 

Comentarii: