LIFESTYLE

Iulia Vântur, pentru cine este mesajul? Vedeta a postat despre `relație terminată`, iar lumea se întreabă dacă s-a despărțit de Salman Khan

De când a ales să-și urmeze inima și să se mute în India pentru superstarul bollywoodian Salman Khan, Iulia Vântur este în atenția constantă a presei mondene. Nu doar de aici, cât mai ales din țara unde s-a stabilit de vreo zece ani și unde a devenit ea însăși o vedetă.

Așadar orice spune, scrie sau postează Iulia Vântur este analizat imediat de toate tabloidele. Iar recent, ceva ce a pus frumoasă vedetă tv pe Instagram a stârnit rumoare. Mai ales că Iulia Vântur nu e prea generoasă cu detaliile din viața ei privată de obicei.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

„Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Aceasta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta”, scria în fotografia postată de fosta prezentatoare TV.

„Am avut puține prietenii de acest fel. Acum am rămas doar cu oameni cărora le pasă cu adevărat, care își lasă orgoliul deoparte în prietenie. Când găsești un prieten adevărat, păstrează-l cu dragoste, grijă și onestitate!”, a completat apoi Iulia.

 

Citeste mai mult
Comentarii: