LIFESTYLE

Ce s-a aflat despre femeia care i-a spart casa Shakirei! Cu ce l-a cucerit pe Pique, amănunte uluitoare

Clara Chia Marti este femeia cu care Gerard Pique și-a refăcut viața după despărțirea de Shakira. Însă tânăra de 23 de ani i-a fost chiar și amantă lui Pique, iar ziarele din Spania au oferit detalii șocante.

„Shakira este o persoană mai conservatoare decât Clara, din cauza vârstei sale, 46 de ani. Plus că trebuie să aibă grijă atât de părinții ei, cât și de cei doi copii pe care îi are cu Pique.

Ea vrea să aibă totul sub control. În ciuda faptului că nu era căsătorită cu Pique, trăiau o relație maritală în toate sensurile. Una dintre cauzele crizei dintre cei doi au fost aventurile extraconjugale ale lui Pique. Acestea erau cunoscute în viața de noapte din Barcelona”, au scris spaniolii de la El Nacion.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Mai mult, Clara ar urmări un cont de Instagram numit The Poly Spot, care se ocupă cu promovarea poligamiei. „Clara Chia, pe de altă parte, are 23 de ani. Este din altă generație, ar putea fi fiica Shakirei. Potrivit fanilor ei de pe Twitter, este o adeptă fidelă a unui cont de Instagram numit The Poly Spot. Acesta răspândește beneficiile poligamiei, ale relațiilor poliamoroase, ale cuplurilor care permit membrilor lor să aibă și alte relații”, notează publicația spaniolă.

 

 

 

Comentarii: