LIFESTYLE

Momente teribile pentru Shakira! După despărțirea de Pique e lovită din toate părțile!

Vara trecută, exploda bomba mondenă a ultimilor ani. Gerard Pique și Shakira s-au despărțit, dar s-au despărțit cumva urât, în ciuda faptului că au doi băieți împreună și că au împărțit 12 ani din viață.

În timp ce fostul fotbalist al Barcelonei s-a refugiat în brațele amantei, cântăreața s-a aruncat în muncă. Și a ieșit ceva uluitor, scoțând hituri pe bandă rulantă, cu penultima, cea cu Bizarrap, doborând record după record.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Indiciile care ne spun că muncim prea mult şi efectele grave ale acestora

Dar dacă profesional, Shakira a avut de câștigat, personal pare să fie lovită din toate părțile. Mama celebrei artiste a fost internată de urgență, scrie quien.com. Și anul trecut trecut, Shakira a mai trecut prin clipe cumplite: tatăl ei, William Mebarak, a fost operat. S-a spus chiar că acesta ar fi fost „profund afectat” de separarea fiicei sale de tatăl nepoților săi și tot circul mediat care a derivat din asta.

Zilele trecute, Nidia Ripoll a ajuns la spital. Iar în presa din Spania s-a vorbit că ar fi suferit un atac cerebral.  Femeia, care suferă de tromboză venoasă, ar fi avut însă noroc, ducându-se repede la camera de gardă, iar medicii i-au descoperit la timp problema, operând-o la un picior din cauza unui cheag. Nedepistat, ar fi avut urmări grave, cheagul să urce spre creier și să provoace un atac cerebral.

 

 

 

 

Comentarii: