LIFESTYLE

Cele mai importante trofee pentru Andreea Răducan sunt copiii ei! Marea campioană a gimnasticii va fi și mamă de băiat și descrie sublimul maternității

Pentru Andreea Răducan, fostă mare campioană, cu un tezaur de medalii în vitrină, acum președinte în exercițiu al Federației de Gimnastică, cel mai prețios titlul obținut este cu siguranță cel de… mamă! Dintre toate onorurile și din toată gloria de star mondial, nimic nu rivalizează cu emoția generată de faptul că dai viață.

Iar Andreea Răducan nu a fost niciodată genul de orator ipocrit, întotdeauna a spus direct, brutal de sincer uneori, adevărul. Nu cred că mai există vreun român care să nu-i fi cunoscut succesele, să nu-i fi aplaudat exercițiile perfecte sau care să nu se fi revoltat la olimpiada de la Sidney când Andreei i s-a retras medalia de aur la individual compus din cauză că s-ar fi…dopat cu nurofen!

Dar cum există… viață și după gimnastică, totul s-a aranjat pentru Andreea Răducan. Este președinte al FRG și e căsătorită cu Daniel Tandreu. Andreea mai are deja o fetiță, Amira, iar acum este pe ultima sută de metri să aducă pe lume un băiețel. „Mă bucur a doua oară de cel mai tare sentiment pe care Dumnezeu l-a dat femeilor. Sarcină. Băieţel. Îmi iubesc familia’, scria în aprilie chiar Andreea Răducan, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Andreea Răducan nu a vrut ca fetița ei să fie singură

Andreea Răducan a devenit prima dată mamă în urmă cu doi ani. A fost în culmea fericirii, marea campioană recunoștea încă de atunci că ea și soțul ei își doresc foarte mult încă un copil: “Eu mai am un frate și îmi dau seama că mi-ar fi fost mult mai dificil să fac tot ceea ce fac astăzi fără să îl am pe Sorin, fratele meu, alături. Îmi doresc ca Amira să nu fie singură. Eu, dar și soțul meu își dorește foarte mult și ne dorim foarte mult încă un copil și să sperăm că va veni pe lume sănătos și cât de curând“, spunea anul trecut Andreea Răducan pentru revista Ciao.

Despre momentul sublim al maternității, fosta sportivă spunea că este foarte greu de descris în simple cuvinte: “Deși credeam că va fi simplu să vorbesc despre momentul în care am devenit mamă, e un sentiment atât de frumos, însă s-a construit atât de temeinic în perioada în care am fost însărcinată și este incredibil cum ajungi să iubești un suflețel pe care nu l-ai văzut, pe care nu îl cunoști, despre care nu știi absolut nimic, decât faptul că abia aștepți să îl strângi în brațe’, povestea Andreea Răducan, după prima sarcină.

Comentarii: