LIFESTYLE

Cezara Dafinescu sau când frumusețea n-are vârstă. Actrița are 71 de ani pe care și-i poartă cu grație, în ciuda dramelor trăite

sursa: wowbiz

Pentru Cezara Dafinescu, timpul pare să se scurgă după criterii necunoscute. Și asta pentru că la 71 de ani, îndrăgita actriță după care au suspinat mulți bărbați în tinerețe este la fel de fermecătoare ca atunci. Este frumoasă și activă, bifând filme și piese de teatru, fără să refuze nicio ofertă.

” „Prietenul” nostru, al actorilor, Ion Caramitru din Teatrul Naţional, cum am împlinit 57 de ani m-a scos la pensie spunându-mi că voi avea avantaje, că mă va lăsa să joc orice…După care, uşor, ne-a eliminat pe majoritatea şi nu am mai jucat.”, le povestea recent reporterilor ziarului Click celebra artistă despre una dintre tristețile venite odată cu înaintarea în vârstă, dar tot ea le-a povestit și faptul că mai are și amici în breaslă care o solicită de fiecare dată. Ba chiar scriu roluri special pentru ea, cum este piesa în care joacă de 5 ani, ”Jumătatea mea, bărbatul”.

„Acum încerc să fac multe, să mă recuperez. Joc în piesa de teatru, care are succes la public, e un fel de întâlnire cu publicul. Citesc, merg la film, am căţei şi pisici, m-am mutat, stau în Corbeanca. Mă văd cu fiica mea şi cu cei doi nepoţi, băieţi. Cel mare are 20 de ani, e student la Diplomaţie, anul 2, şi cel mic are 16 ani.”, își descria pe scurt viața artista.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

N-a vrut să mai trăiască după ce marea ei dragoste a murit!

Cezara Dafinescu s-a măritat prima dată cu marele actor George Motoi, care s-a stins din viaţă pe 4 martie 2015. S-au iubit cu patimă vreme de 23 de ani şi au împreună o fată, Raluca. Au divorțat însă în 1997, iar actrița a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii.

”De George m-am îndrăgostit în anul doi de Facultate. El m-a învăţat că în teatru trebuie să intri prin uşa din faţă. Sentimentele noastre, chiar şi cele mai puternice, mor. Şi te uiţi la femeia cu care ai fost cu indiferenţa şi curiozitatea cu care priveşti o femeie străină. Nu ştiu când s-a stins dragostea noastră. Cu George am rămas prietenă. Nu e vina noastră dacă sentimentele s-au mai schimbat, cu trecerea anilor”, mărturisea actrița în urmă cu câțiva ani.

După divorţul de marele actor, Cezara a iubit din nou și s-a recăsătorit cu Gelu Fronea, afacerist. Pe el l-a numit mereu ”dragostea vieţii mele”. Dar povestea lor a avut un sfârșit crunt, tragic cu adevărat. În 2003, bărbatul a murit în urma unui accident de motocicletă.

“A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital şi am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînţeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine. Un an de zile după şocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam sa mor”, a povestit ea, la Acasă TV, despre această dramă.

 

Comentarii: