LIFESTYLE

Chef Hadad, ce dramă! Cunoscutul maestru în gastronomie și jurat la ”Master Chef” se consideră vinovat de faptul că soția lui a murit de cancer în urmă cu 12 ani

Este afacerist prosper, vedetă a coocking-show-urilor autohtone, e artist în bucătărie și un tată dedicat și devotat. Cum ar putea să fie altfel când Joseph Hadad, israelianul stabilit de vreme bună în România, care face carieră aici și în ale cărui restaurante ați intrat poate măcar o dată, și-a crescut singur cei trei copiii de mai bine de 12 ani. Practic, din clipa în care mama acestora, Gila, s-a prăpădit la doar 42 de ani, răpusă de cancerul mamar.

Despre acel moment, chef Hadad vorbește rar pentru că este extrem de dureros. “Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…“, mărturisea la emisiunea ”Destine ca-n filme” celebrul bucătar, acum jurat și la ”Master Chef” de la Pro TV.

“Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu trei copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de familie”, dezvăluia Chef Joseph Hadad la TVR 2.

A fost greu, dar azi este mândru, este un tată fericit: Dor, băiatul său cel mare, are 27 de ani, şi a studiat Afaceri şi calculatoare. Daniela este în Berlin, are 22 ani, vorbeşte cinci limbi străine şi studiază Design comercial, iar fiica cea mică, Lipaz, are 15 ani şi urmează cursurile unei şcoli private din Bucureşti, scrie ziarul Click.

Citește și: De ce vinul alb este MAI IEFTIN decât cel roșu?

Tatăl său, bucătar al premierului israelian

Hadad are două restaurante în Capitală, în zone luxoase, două locații în care nu doar mănânci. Practic, chiar dacă pare reclamă, israelianul cu siguranță nici nu ar avea nevoie. Una, pentru că prețurile sunt cumva pentru o categorie mai elitistă, iar calitatea preparatelor chiar se ridică la nivel de artă.

Cum a ajuns Hadad chef? Pașii i-au fost ghidați de tatăl lui, și el maestru în gastronomie, bucătar al premierului israelian. ”Pe când eram adolescent, iar tata a simţit că am o anumită chemare spre această meserie, mi-a dat un sfat simplu, dar extrem de eficient şi convingător: Yossy (cum mi se spune în familie), nu ştii niciodată ce va fi în lume, război, secetă, săracie, dar dacă te faci bucătar, sigur nu vei muri de foame. Mi-a intrat în cap şi m-a convins pe loc, astfel că la 16 ani m-am şi înscris la şcoala de bucătari, cu visul de a deveni cel mai bun. Astăzi simt şi sunt convins că m-am născut pentru asta, gastronomia e misiunea vieţii mele.”, este convins celebrul chef.

 

 

 

 

 

Comentarii: