LIFESTYLE

Chiar și `frumoasa Ardealului` are nevoie de îmbunătățiri! Vlăduța Lupău l-a vizitat pe medicul Biancăi Drăgușanu

Vlăduței Lupău, îndrăgita interpretă de muzică de petrecere, îi merge numele de ”frumoasa Ardealului”. Așa că n-a avut încotro și a fost nevoită să aibă grijă ca imaginea ei să fie impecabilă, indiferent de situație.

Vlăduța și-a îndeplinit și visul de a deveni mamă, dar asta nu a făcut-o să se lase pe tânjală. Și i-a făcut o vizită esteticianului preferat de Bianca Drăgușanu.

„Rezolvăm ridurile”

„Rezolvăm acum ridurile. (…) Nu schimbă fizionomia cu absolut nimic și începe așa, cu dezinfectarea feței. Dar, vreau să vă zic că rezultatul final se vede cam în două săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Între sprâncene, 3 puncte, se văd puțin roșii, mai sus pe frunte sunt mici înțepături care nu te dor absolut deloc și așa arată rezultatul când eu ies din clinică, foarte normal.”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram, postând direct din cabinetul medicului.

I-a căzut părul!

Îndrăgita cântăreață le mărturisise fanilor pe rețelele de sociale, în urmă cu vreo trei luni că se confruntă cu o mare problemă. „Sunt disperată. Abia acum, după 3 luni de la naștere, îmi cade părul ca niciodată. Exceptând faptul că părul meu cade în disperare, măcar fața mea să arate bine după naștere.”,  a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Internauții au taxat-o

Interpreta de muzică populară a împărțit totul cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Dar nu toată lumea a aplaudat-o că apelează la operații estetice. Mulți au criticat-o că a luat-o pe urmele Biancăi Drăgușanu, că exagerează cu machiajul și că în curând va ajunge de nerecunoscut.

„Ușor cu atâtea operații, de ce crezi că ești mai frumoasă acum? În puțin timp o prinzi pe Bianca Drăgușanu. Nu te mai recunoaștem. Păcat că vă bateți joc de frumusețea voastră naturală, ce o să faceți când ajungeți la 60 de ani?”, a fost unul dintre mesajele primite de Vlăduța Lupău.

 

Comentarii: