LIFESTYLE

Vlăduța Lupău, scrisoare către fiul abia născut: `Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!`

Cântăreața Vlăduța Lupău, ”frumoasa Ardealului” cum i se spune, și-a îndeplinit marea și cea mai arzătoare dorință. Ieri a devenit mamă și și-a ținut pentru prima dată în brațe fiul pentru care s-a rugat atâta vreme.

Vlăduța pierduse două sarcini înainte să rămână iar gravidă, s-a operat de endometrioză și și-a pus nădejdea în credință. A dus la bun sfârșit sarcina și chiar dacă ar fi vrut să nască natural, nu a fost posibil. Însă băiatul ei și al fotbalistului Adi Rus a primit notă maximă din partea medicilor. Născut la ora 01:39 dimineața, Iair cântărește 3.200 de grame și măsoară 51 de centimentri lungime.

Primul care a anunțat marea bucurie pe rețelele de socializare a fost soțul cântăreței. Apoi, a doua zi, Vlăduța i-a scris o scrisoare fiului abia născut. „Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentru todeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ… eu cu tine și cu tati tău… apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult… De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama”… iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! ?

Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “Ești mama lui Iair!” ?? Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC ! Eu, mami!”, a scris Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și fotografii.

 

 

 

 

 

Comentarii: