LIFESTYLE

Mioara Roman a trecut pe lângă moarte? Mesajul postat de Oana spune tot, a avut nevoie de rugăciuni

La 82 de ani, Mioara Roman nu mai este deloc femeia care era odată. Timpul nu a iertat-o, iar suferințele au copleșit-o pe fosta soție de premier. Odată cu vârsta, au venit la pachet multe probleme de sănătate. S-a operat de colecist, i-a fost extirpat un lipom infectat și a mai acuzat și o infecție la rinichi, toate în interval de doar un an. Însă cel mai grav a fost pentru Mioara Roman că Parkinson-ul de care suferă a evoluat agresiv, mâna dreaptă fiindu-i paralizată.

În plus, fiicele Mioarei au fost extrem de îngrijorate după ce fosta profesoară a făcut mai multe AVC minore, acesta fiind și motivul pentru care au decis să o interneze temporar pe mama lor într-un centru de îngrijire de lux.

Ieri însă s-a mai întâmplat ceva. Iar Oana Roman și-a pus pe jar prietenii virtuali, după ce a postat pe InstaStory următoarea frază. „Mama e la spital. Nu am putere să fiu cu voi aici. Doamne-ajută să fie bine”, a scris vedeta în primă fază.

CITEȘTE ȘI: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

Astăzi, fiica cea mică a Mioarei a revenit cu detalii. „Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om, pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare!

Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă.Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni. Pentru mine înseamnă enorm, pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură.
Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi, pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez”, a scris Oana Roman, pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

 

Comentarii: