HOROSCOP

HOROSCOP 8 August 2022

Berbec Ai așteptat de mult o zi în care să simți că te poți relaxa, că poți respira în voie. Este momentul să faci acele lucruri la care ieri poate doar visai: mâncare bună și în tihnă, un pat confortabil, la soare sau în intimitatea căminului, un joc pe calculator sau o revistă bună.

Taur
Ești foarte comunicativ, vei merge la întâlniri cu persoane deosebite, legând dialoguri constructive. Privește viaţa în roz şi „condimenteaz-o” zi de zi pentru a păstra fericirea cuplului. Dar nu te desprinzi de realitate, ești cu picioarele pe pământ şi gestionezi totul perfect.

Gemeni
Radiezi atractivitate prin toți porii, îți eliberezi sentimentele și fanteziile, ești senzual, îți trăiești dragostea intens, cu un romantism nebănuit. Te bucuri de prezent, căci ai învățat din greșelile trecutului și nu vrei să le repeți.

Rac
Azi ai mult timp pentru tine și este bine să profiți de el. Cel mai nimerit este să te refugiezi în sport; astrele se aliniază favorabil pentru mișcarea fizică. Poate ai la tine acasă ceva special amenajat în acest scop, poate improvizezi acum sau ieși în curte ori în parc și lucrezi sau alergi.

CITEȘTE ȘI: GESTUL cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Leu
Duci pe umeri tot greul: familie, taxe… Ia o pauză şi trăiește-ți sentimentele sublime, ia taurul de coarne! Ieși din anturajul care mai mult te judecă decât te susţine, fă-ți prieteni noi, revitalizează-te, proiectează-te într-un viitor interesant… acum!

Fecioară
Trebuie să îți identifici prioritățile și să acționezi argumentat. Îți vei împlini o parte dintre visuri, se deschid perspective noi care te încântă. Să nu uiți să respecți şi dorinţele celor din jur, mai ales ale partenerului, dorinţe care de multe ori nu prea coincid cu ale tale.

Balanță
Ești relativ imun la factorii externi perturbatori. Prin urmare îți ţii sub control emoţiile. Dar ești dispus să rupi barierele şi ceri prea multe celor din jur; vei profita de magnetismul tău pentru a îți captiva publicul, care este deja speriat de solicitările tale excesive.

Scorpion
Primești astăzi vești de la persoane de care nu mai știai nimic de ceva timp. Este posibil să fie rude mai îndepărtate sau cunoștințe pe care poate le-ai și șters din telefon. Veștile sunt plăcute și te binedispun. Poate fi vorba despre o invitație undeva, la un eveniment drăguț la care aștepți cu nerăbdare să iei parte.

CITEȘTE ȘI: Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Săgetător
Ești deschis la dialog și ai dorința să îți îmbunătățești relația cu partenerul. Trebuie doar să organizezi o mică escapadă cu familia şi totul va fi perfect. Dar ai grijă să lași acasă treburile de la serviciu!

Capricorn
Parcă ai călători cu un ascensor al fericirii spre al nouălea cer. La job totul e bine, acasă e perfect, ce ți-ai mai putea dori? Ai toată puterea şi atracția necesare ca această perioadă feerică să se prelungească la infinit, depinde doar de tine să nu strici totul.

Vărsător
Azi te răsfeți ca-n povești. Poate ai primit un voucher la un salon Spa, poate ești invitat să testezi un automobil nou, să participi la o degustare de mâncăruri delicioase ori poate partenerul de viață îți pregătește o surpriză de proporții care îți aduce o stare de fericire.

Pești
Un telefon sau o întâlnire întâmplătoare cu un prieten apropiat îți schimbă ziua în bine. Ești invitat la o petrecere sau întrunire între apropiați la care participi cu entuziasm. Nu strică dacă ți-ai face o programare la un masaj de relaxare, pentru că este posibil să adormi destul de târziu.

 

 

 

 

 

Comentarii: