HOROSCOP

GESTUL cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Chiar dacă bravăm, și noi, și ei, chiar și bărbaţii suferă din dragoste şi ei îşi fac iluzii şi pot fi dezamăgiţi. Diferenţa este că ei nu-şi arată întristarea, ci preferă să meargă mai departe, cu sau fără femeia care i-a rănit.

Vrei să afli cu ce gest îi frângi inima? Citeşte mai jos profilul zodiei lui.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul din zodia Peşti este romantic şi cuceritor. El ar vrea ca şi tu să încerci să-l impresionezi. L-ar dezamăgi să vadă că nu te mai aranjezi ca la începutul relaţiei. Fii mereu cochetă şi încearcă să arăţi bine pentru el, chiar dacă sunteţi de mult timp împreună.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul din zodia Berbec preferă relaţii mai degajate, care să-i permită câteva seri petrecute cu băieţii. Cel mai tare l-ai răni, dacă i-ai îngrădi libertatea şi nu i-ai mai da voie sa fie spontan, fără consecinţe. Detestă să fie controlat cu telefoane şi să dea raportul. În astfel de situaţii, Berbecul se gândeşte cu tristeţe să abandoneze relaţia.

Care va fi soarta sculpturii „Cumințenia Pământului”

Ce produse apicole trebuie să consumăm în funcție de sezon?

PERICOLELE existente în formarea obiceiurilor alimentare ale copiilor

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul din zodia Taur este adeptul relaţiilor serioase, care să-i aducă acea stabilitate confortabilă. Acest nativ îşi răfaţă iubita şi o respectă întru-totul. Dacă tu nu-i oferi lui exclusivitate şi mai ieşi ocazional cu alţi bărbaţi la un suc sau te duci cu fetele în club, fii sigură că Taurul va scoate fum pe nas!

Foto: Pinterest.com

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din zodia Gemeni este un tip distractiv, care se implică într-o relaţie doar cu o femeie care l-a impresionat foarte tare, care râdele la glumele lui şi nu îi îngrădeşte libertatea. Când devii prea serioasă, începi să-l cicăleşti şi să-l întrebi ce planuri de viitor are în ceea ce vă priveşte, acest nativ suferă o dezamăgire.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Bărbatul născut în zodia Rac tinde să sufere mai mult decât ceilalţi din dragoste pentru că are o fire sensibilă. Poate că va dramatiza uneori lucrurile când este supărat şi va poza în victimă. Când nu primeşte suficientă atenţie, grijă şi dovezi de iubire acest nativ suferă ca un copil.

Care este reţeaua de socializare cu cele mai NEGATIVE efecte asupra sănătăţii mintale

Soluţia ingenioasă care te scapă de mâncatul excesiv

Cea mai simplă şi rapidă metodă de slăbit: Ce trebuie să faci

Leu (22 iulie – 22 august)

Bărbatul născut în zodia Leu va părea la începutul unei relaţii puţin nesigur pe el. De ce? Pentru că încearcă pe toate căile să te impresioneze: cu flori, cu freza cool, cu hobby-urile sale. Dacă de-a lungul timpului nu-l lauzi când face ceva bun, dar ai grijă să-i atragi atenţia ori de câte ori greşeşte, Leul se va simţi foarte neîndreptăţit!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară este destul de calculat când vine vorba de iubire. Nepăsarea îl răneşte cel mai tare. Dacă el face planuri de viitor cu tine, îţi dă sfaturi şi propune soluţii pentru problemele voastre de cuplu, iar tu ridici umerii a nepăsare, acest nativ se va simţi profund jignit.

Foto: Pinterest.com

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul născut în zodia Balanţă poate oscila dintr-o extremă în alta când e vorba de emoţii: când e euforic, când e deprimat. Aşa că, în dragoste, tinde să se consume destul de mult. Ar trebui să-l tratezi mereu gentil, cu calm. Dacă te uiţi urât şi ţipi la el, fii sigură că inima acestui nativ se va face mică de tot.

Cum poți slăbi, în funcție de zodie

Marele secret al produselor cosmetice: Află când expiră acestea cu adevărat

Cum i-a șocat Melania Trump pe șeicii aflați în capitala saudită/ GALERIE FOTO + VIDEO

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul din Scorpion este foarte suspicios într-o relaţie. Cu greu îi poţi câştiga încrederea. Trădarea de orice fel îl răneşte foarte tare. Ar trebui să cântăreşti bine lucrurile, dacă te gândeşti să-l minţi. Răzbunarea este arma lui preferată, atunci când o femeie îl răneşte!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul născut în zodia Săgetător este un optimist, care vede mereu partea plină a paharului. Într-o relaţie nu va pune tot la inimă. Totuşi, orgoliul său este destul de sensibil. Dacă îl iei peste picior de faţă cu amicii lui, râzi de el când nu ştie ceva sau, mai rău, flirtezi cu alt bărbat chiar de faţă cu el, acest nativ se va pierde cu firea.

Oboseala inexplicabilă. Cauze posibile

Sfaturi esenţiale ale nutriţioniştilor: Cum scapi de celulită

Dieta Anei Aslan, femeia care a învins bătrânețea

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Bărbatul născut în zodia Capricor este un tip realist, care îşi alege cu mare băgare de seamă partenera de cuplu. Dacă aveţi o relaţie stabilă, cel mai probabil Capricornul are cele mai serioase gânduri. Ce i-ar frânge inima ar fi să descopere cu timpul că nu vă potriviţi, iar stilurile voastre de viaţă se bat cap în cap.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul născut în zodia Vărsător este un idealist, aşa că îşi imaginează o relaţie de cuplu bazată pe înţelegere maximă între parteneri. Vrea să-i fii cea mai bună prietenă, pe lângă iubită. Aşa că dacă apar multe divergenţe între voi şi nu-l susţii la bine şi la rău, va simţi că relaţia voastră este o greşeală.

Comentarii: