LIFESTYLE

Ioana Năstase se plângea că mariajul cu Ilie Năstase nu e `căsnicie`, acum e gata să-i facă poftele de Paște! Declarația-șoc e alta însă: ce ar spune dacă ar fi înșelată

Recent, Ioana Năstase punea iar paie pe focul cârcotașilor. Că Ilie Năstase nu i-a luat flori de 8 martie, că asta nu e căsnicie, după părerea ei. Și multe altele care au condus evident către concluzia că e criză la Nasty acasă. Care a părut bulversat și șocat, susținând imediat că, de fapt, toate sunt bune și frumoase în familia lor.

Ioana a povestit cum stau lucrurile cu adevărat pentru cancan.ro. „Ca în orice familie, mai există certuri. Prefer să plec de acasă, atunci când îl văd pe Ilie nervos, sau când ceva nu-i pe placul meu. Mă urc în mașină și plec, am casă la mare, sau merg la munte, la căluț. Mă întorc cam în două-trei zile sau vine el după mine. Viața e imprevizibilă, niciodată nu știi ce-ți oferă. Eu nu mă cert, doar spun ce nu-mi convine”, a mărturisit cea de-a cincea soție a lui Ilie Năstase.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Care are o concepție-surpriză când vine vorba despre gelozie și înșelat. „Ca orice femeie, vreau să fiu respectată. La capitolul gelozie, n-am treabă. Nu l-am controlat, dar nici nu am simțit că m-ar fi înșelat. M-aș fi consolat, i-aș fi spus: Du-te sănătos, la ce bărbați sunt. Viața e atât de scurtă, încât nu merită să ne batem capul cu așa ceva. Sinceră să fiu, nu am avut probleme să fiu înșelată nici în prima căsătorie, nici în a doua. Ar fi ultimul lucru care m-ar deranja. Dacă aș afla… Chiar nu m-am gândit. Probabil nu m-aș mai căsători din nou, sau nu aș da importanță”, a mai spus actuala doamnă Năstase.

Ioana nu știe deocamdată ce planuri vor face de Paște. Un lucru e cert. Îl face împreună cu soțul. „Nu am stabilit încă ce vom face. Dar da, voi fi cu Ilie de Paște. Dacă e nevoie și stăm acasă, voi găti, vom mânca tradițional, produse de miel. Ilie mănâncă orice, nu-i pretențios.
Pe 5 aprilie, o să plec la Ierusalim, cred că va merge și Ilie. Am mai fost și am dorit să mă întorc acolo. Excursia se organizează prin duhovnicul meu, și vom sta până pe 12. Cam la două săptămâni merg la el, la Crucea. Pentru mine e ca un tată, îl știu de 15 ani”, a explicat Ioana pentru Cancan.

 

 

 

 

Citeste mai mult
Comentarii: