LIFESTYLE

Ioana Năstase, dezvăluiri uluitoare despre căsnicia cu Ilie! Se gândește iar la divorț: `Asta nu prea mai e căsătorie! Am luat frica!`

În trei ani de când sunt luați cu acte, Ioana a băgat până acum de două ori divorț de Ilie Năstase. Nu a mers până la capăt, s-a răzgândit de fiecare dată, și după bătaie, și după scandalul cu Marica. Dar acum, cea de-a cincea doamnă Năstase pare să se fi lămurit cum stau lucrurile. Și ce trebuie să facă. Momentan, nu mai locuiește împreună cu soțul ei.

”Cam de două luni așa. Ilie stă acum într-un apartament, cu fratele lui, cu șoferul lui, el știe. Eu mi-am dorit întotdeauna să locuim împreună, dar, iată, că nu s-a putut. Eu stau în apartamentul meu. De când cu episodul acela urât, când am sunat la 112, știți voi, eu am încercat să-mi iau un apartament ca să pot fugi acolo, în caz de ceva se întâmplă. Am luat frica. Ilie primește tot felul de telefoane noaptea! Da, oricum, el, de felul lui, nu prea stă pe acasă! Se îmbracă dimineața și pleacă și mai vine noaptea târziu!”, a povestit Ioana pentru Click.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

”Ilie este foarte libertin de felul lui! Dar eu l-am lăsat în pace, să fie cum vrea el. El pleacă când vrea, vine când vrea! Așa e el! Eu nu am știut că va fi așa, atunci când m-am băgat în căsnicia asta. Eu am avut o căsnicie lungă, fericită, cu fostul meu soț. Aveam cu totul altă părere despre mariaj. Am tot încercat, însă, să-l iau pe Ilie așa cum e el, cu ciudățeniile lui.”, a mai explicat nevasta mult mai tânără a fostului sportiv.

Ce are de gând? ”Atunci când nu mai există comunicare cu celălalt partener, când unul stă mai mult singur, cum e cazul meu, se duce totul de râpă, nu?! Nu prea mai e căsătorie asta! Am stat până acum că am zis sa fiu om, să aibă și el pe cineva în caz că, Doamne ferește, i se întâmplă ceva! Are o vârstă totuși! I-am și zis: Ilie, nu mai bea! Și acum mă trezesc eu prin poze marea băutoare?! Hai să fim serioși! Am și eu familie care vede așa ceva, îi afectează astfel de scandaluri!”, a spus Ioana, care ia din nou în calcul varianta divorțului!

”Să-l țină Dumnezeu sănătos și să-i lumineze mintea! Eu le duc pe toate, ca de obicei, dar, sincer, nu știu cât o să mai rezist în situația asta! Eu iubesc simplitatea! Văd altfel căsătoria! Nu-mi place sa fiu târâtă în mocirlă! O să vedem cu divorțul…”, a încheiat Ioana Năstase în Click.

 

 

 

 

 

Comentarii: