LIFESTYLE

Năstase se lăuda că locuiește cu nevasta, Ioana îl face praf după ce au apărut imagini cu ea cu paharul la gură: `Aștepta să mă surprindă paparrazzi! Ilie face lucruri inimaginabile!`

După primul scandal, când s-a rostogolit știrea că Ioana Năstase a dispărut, nu-i mai răspunde soțului și și-ar fi însușit și niște milioane de euro, nevasta legendarului sportiv a fost foc și pară. Pe Ilie, bineînțeles, că n-a pus punct speculațiilor și bârfelor.

Ulterior, după ce Nasty a rămas iar fără permis fiind prins băut la volan, Ioana l-ar fi lăsat cu florile în mână, însă legendarul sportiv s-a lăudat că doar le-a dus acasă. Și că încă locuiește cu Ioana. Dar de data aceasta, cea de-a cincea doamnă Năstase îl mitraliază. Au apărut poze cu ea în restaurant bând pahar după pahar, iar Ioana crede că a fost regia soțului.

„Nu este absolut nimic adevărat! Vă spun cât am băut eu, că nu-mi place să mă ascund, eu sunt un om sincer. Două butelcuțe, din acelea mici, de țuică! Atât! Eu urma să mă întâlnesc cu niște prieteni comuni, de-ai mei și de-ai lui Ilie. Ei au zis că vor să-l vadă și pe el. Atunci le-am recomandat să meargă la localul pe care Ilie îl frecventează aproape în fiecare seară.

Am mers, ne-am așezat la o masă și am stat la povești. Pe Ilie l-am văzut foarte agitat! Nu înțelegeam de ce. Probabil că el aștepta să mă surprindă paparazzi! E incredibil! Eu nu sunt consumatoare de alcool. E acolo la local, la nea Costică o tuiculiță, cu miere și portocală, dulce, pe care el ne-o oferă mereu. Două butelcuțe, atât am băut! Două ceșcute, nu cinci! Au dat imaginile să se repete! Ilie se tot uita, stânga-dreapta, căuta harță! Ilie își pregătise tot. La un moment dat, l-am văzut ieșind pe afară să inspecteze. Premeditase totul! Știa că nu-l pot refuza pe nea Costică cu țuiculița.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Nu știu cât mai rezist!”

I-am spus, într-un final, prietenei mele că mă retrag și am plecat pe picioarele mele spre casă. Puteam să iau mașina, dar am vrut să respect legea și nu m-am urcat la volan. Am luat un taxi! Eram pe tocuri! Păi, dacă eram beată, nu cădeam de pe tocuri?! O femeie când e beată cade de pe scaun! M-au urmărit până la ușa blocului. Am băgat pin-ul și am intrat!” , a declarat Ioana Simion pentru Click!

„Când am văzut dimineață scandalul, am rămas, pur și simplu, șocată! Plus că m-a sunat băiatul meu disperat! Și mama m-a sunat, dar nu am avut curaj să-i răspund. Sunt lucruri care afectează un om! Poți să spui despre mine că am 10.000 de genți, că-mi plac hainele de firmă, dar nu că îmi place alcoolul.

Ilie face lucruri de neimaginat! Să-l țină Dumnezeu sănătos, să-i lumineze mintea, eu le duc pe toate, dar, sincer nu știu cât mai rezist în situația asta!”, a conchis Ioana Simion, pentru Click!

 

 

 

 

 

Comentarii: