LIFESTYLE

Reghecampf, scos definitiv din peisaj! Prodanca nu mai vrea să-l vadă nici în poze, i-a dat jos tabolurile, și-a șters tatuajul și e capitol încheiat!

După 15 ani de mariaj, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, luna trecută. Și din tot ceea ce a fost între ei, Ana a mai păstrat doar numele fostului soț. Nu pentru că a vrut-o în mod special, ci din cauza chestiunilor birocratice.

În același timp, Prodanca l-a șters cu totul din viața familiei pe Reghe. „Nu mai există nimic în casă cu imaginea lui Reghe. Copii nu vor să audă sau să-l vadă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Ei știu că Reghe mereu și-a lăsat de izbeliște părinții și pe Luca, mic fiind. Lui Reghe ii pasa doar de distracții și de femei”, au declarat finii și apropiații impresarei, pentru Click!

„Asta e, la copii rămâne durerea! Acum, dacă mai există în casă un loc unde e poza lui Reghe, Bebe îmi zice: aruncă sau acoperă, pune ceva acolo, să nu mai văd!”, a recunoscut și Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot”.

„Acum se chinuiește să nu-i achite nici ăstuia pensie alimentară cum a făcut cu Luca. Păi, copilul meu trăiește cu 1.600 de euro pe lună? Numai benzina e 1.000 de euro pe lună!”, au completat finii impresarei.

 

 

 

 

 

Comentarii: