LIFESTYLE

Bendeac nu se vede nici tată, nici bărbat la casa lui! Motivul este explicat chiar de actor

Mihai Bendeac este mereu la modă, are lipici la public, dar se pare că nu are lipici la… dragoste. Adică nu a reușit să lege în ultima vreme nicio relație mai de Doamne-ajută, în ciuda faptului că are oarecare succes la sexul frumos.

„Am fost extrem de afectat în relația cu femeile. Nu mai am niciun pic de răbdare. Acum un an jumate m-am îndrăgostit, dar este foarte greu pentru o femeie să fie lângă mine, căci eu am nevoie de foarte multe momente de singurătate”, a mărturisit Mihai Bendeac pentru Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Bendeac nu se mai vede deloc în postura de om la casa lui. Nu se vede vreodată însurat și nici tată. Motivul? Celebrul actor și regizor de comedie zice că se plictisește destul de repede de femeile din viața lui. Dar cel mai important e că spune asta: nu ar putea să împartă niciodată casa cu o femeie, mai mult de 5 zile.

De asemenea, actorul mărturisește și ce anume remarcă el la o femei și pe ce pun preț. „Primul lucru la care mă uit la o femeie este modul în care se raportează la cei care oferă servicii. Eu cred că acolo vezi cu adevărat caracterul unui om. Dacă vrei să cunoști pe cineva întreabă doamnele de la curățenie despre acel om. Asta urmăresc cel mai mult la oameni și cred că asta ne definește cu adevărat”, povestește Bendeac.

 

 

 

Comentarii: