LIFESTYLE

Cine este românul care are fir direct cu Putin! L-a cununat pe Borcea cu Pelinel

Day 4:

Imediat ce iși termina pedeapsa în ”Dosarul Transferurilor” și ieșea din arest, Cristi Borcea dădea fuga în Ungaria și făcea nuntă mare cu Valentina Pelinel.

De ce la Budapesta și de ce doar câțiva amici doar lui Borcea au luat parte la cea de-a treia nuntă? Lumea spune că cel care a manevrat totul a fost, de fapt, nașul lui Borcea.

Marius Vizer, afaceristul care a renunțat la cetățenia română pentru cea austriacă și care conduce de ani buni federația internațională de judo, și Irina, fosta componentă a trupei ASIA, l-au cununat pe Borcea cu Pelinel.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Putin și Vizer, mai mult decât cunoștințe

Marius Vizer, afaceristul din Bihor care din cauza unor presupuse probleme cu legea ar fi cerut cetățenie austriacă și astfel a renunțaț la cea română, este un personaj cunoscut în lumea sportului.

Și nu numai. Despre Vizer se spune că ar fi unul dintre puținii oameni care ar avea ”fir direct” la omul care a ordonat invazia din Ucraina, președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Vizer și Putin ar fi legat o prietenie încă de pe vremea când omul ”negru” de la Moscova nu era numit în funcție. I-a apropiat pasiunea pentru judo, Putin fiind un practicant al acestui sport unde deține centura neagră și un personaj care s-a implicat activ în tot ceea ce înseamnă promovarea judo-ului la nivel mondial.

De altfel, o vreme biroul lui Vizer de la Federația Internațională de Judo s-a aflat la Moscova. În plus, Putin l-a onorat cu prezența la multe evenimente și competiții majore pe amicul Vizer, alături de care a luat loc în tribune.

 

 

 

Comentarii: