LIFESTYLE

Cine o face pe Shakira să zâmbească iar! Să-l fi uitat deja pe Pique?

La începutul lunii iunie, a explodat bomba anului: planeta a fost luată prin surprindere cu o veste, că Shakira și Pique s-au despărțit, după o relație de 12 ani care părea atât de perfectă.

Doar că în spatele ușilor închise, nu era deloc așa. Primul motiv invocat de tabloide ar fi fost infidelitatea fotbalistului Barcelonei.

Ulterior, au început să iasă la suprafață mai multe detalii, iar la un moment dat, fotbalistul Barcei a și fost surprins în Suedia, la o petrecere privată, în compania unei blonde.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Desigur că Shakirei nu i-a fost chiar ușor. Dar nu-i așa, viața merge înainte. Iar cântăreața pare că va lăsa totul în urmă. Artista a fost surprinsă la surfing, altături de un bărbat misterios, iar în imaginile făcute de către paparazzi radiază.

Shakira e toată numai un zâmbet și se bucură de compania profesorului de surf care a însoțit-o la plajă. La 45 de ani, artista are o formă fizică de invidiat, iar orele pe care le petrece în sala de sport și dansând sunt vizibile. Are un trup tras ca prin inel, iar trecerea timpului practic nu se vede.

 

 

 

 

Comentarii: