LIFESTYLE

Ciocolata preferată a Reginei Elisabeta și alte obiceiuri sănătoase ale familiei regale

Foto: Pinterest.com

Pentru că au o viață aglomerată și multe apariții publice, membrii familiei regale trebuie să fie atenți ca sănătatea lor să fie optimă.

De aceea, membrii familiei regale britanice au multe obiceiuri sănătoase pe care le-au dobândit de-a lungul anilor. Fie că este vorba de yoga, de un mic dejun sănătos sau de sport regulat, toate aceste obiceiuri ne pot ajuta să ducem o viață mai sănătoasă.

Reginei Elisabeta îi place să mănânce ciocolată neagră

Potrivit fostului bucătar regal Darren McGrady, Regina iubește ciocolata neagră. Cu toate acestea, nu este o mare fană a altor tipuri de ciocolată, preferând un conținut de cacao de 60% sau mai mult.

Ciocolata neagră este o alternativă mult mai sănătoasă la ciocolata cu lapte și albă și are multe beneficii dovedite pentru sănătate. Printre acestea se numără scăderea tensiunii arteriale și îmbunătățirea funcției creierului, scrie eva.ro.

Micul dejun preferat al Prințului Charles este un fel de mâncare făcut din ouă

Într-un tweet din 2020, Clarence House a împărtășit una dintre rețetele preferate ale Prințului Charles, Cheesy Baked Eggs.

Rețeta poate fi făcută cu ouă, orice fel de brânză britanică, spanac, roșii și smântână.

Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine, vitamina B2 și seleniu și, prin urmare, se dovedesc a fi o alegere pentru micul dejun foarte sățioasă și hrănitoare.

CITEȘTE ȘI: Cum este ferită Regina Elisabeta a II-a de a fi otrăvită: Micul truc la care apelează bucătarii

Kate Middleton încorporează o mulțime de crudități în dieta ei

Ducesa de Cambridge este o mare fană a alimentelor crude. Preferatele ei includ ceviche, fructe de goji și salată de pepene verde.

Consumul frecvent de alimente crude, în special fructe și legume, permite organismului să primească mai mulți nutrienți și, prin urmare, poate oferi mai multă energie, piele mai curată și o digestie mai bună.

Prințul William optează pentru un antrenament scurt, dar eficient

Prințul William se menține în formă cu un antrenament de 11 minute care nu necesită echipament și a fost dezvoltat pentru Royal Canadian Air Force.

Bunicul său, Prințul Philip, s-a bucurat și el de această rutină simplă, formată din cinci exerciții care vizează toate grupele musculare.

Prințesa Charlotte este pasionată de măsline

Mama ei, Ducesa de Cambridge, a dezvăluit că lui Charlotte îi place să mănânce măsline ca gustare.

Deși alegerea micuței prințese ar putea fi puțin neobișnuită pentru grupa ei de vârstă, măslinele sunt o alternativă minunată și mai sănătoasă la gustările sărate.

Măslinele sunt bogate în vitamina E și alți antioxidanți.

Prințul Harry bea suc proaspăt și ia suplimente

Încă dinaintea relației sale cu Meghan, prințul Harry a dus un stil de viață sănătos. Îi place să se trezească dimineața devreme și să-și înceapă ziua cu un antrenament bun și suc verde proaspăt. De asemenea, a luat suplimente recomandate de un nutriționist.

Meghan Markle practică yoga

În timpul unui interviu din 2016 pentru Best Health Magazine, Ducesa de Sussex a dezvăluit că a practicat yoga aproape toată viața.

Deși Meghan a recunoscut că a fost reticentă când a început să facă yoga cu mama ei instructor, la maturitate a început să practice hot yoga (yoga fierbinte) în mod regulat.

Ducesa Camilla are o plăcere neobișnuită, dar sănătoasă: consumul de mazăre direct din păstăi

Ducesa de Cornwall are propria grădină de legume și îi place să guste din propriile ei produse.

Gustarea ei preferată este mazărea crudă, deoarece îi place foarte mult gustul proaspăt și dulce. Mazărea are proprietăți antiinflamatorii și este o sursă excelentă de vitamina C, E și zinc.

CITEȘTE ȘI: Nu e ușor să fii prințesă: Ce NU are voie Kate să mănânce seara din cauza restricțiilor impuse de Regină

Prințesa Diana obișnuia să facă sport pentru a-și îmbunătăți sănătatea mintală

Potrivit fostului ei antrenor personal Jenni Rivett, Prințesa Diana nu s-a antrenat doar pentru a se menține în formă, ci și pentru a-și îmbunătăți sănătatea mentală.

O rutină obișnuită de antrenament are o mulțime de beneficii dovedite pentru minte, cum ar fi reducerea anxietății și a stresului și un remediu pentru insomnie și probleme de memorie.

Prințesa Beatrice este alergătoare de maraton

Când a alergat la Maratonul de la Londra în 2010, Prințesa Beatrice a devenit prima persoană din istoria regalității britanice care a făcut acest lucru vreodată. De atunci a alergat la o mulțime de curse, de cele mai multe ori pentru organizații caritabile.

Chiar dacă cei mai mulți dintre noi nu sunt alergători de maraton, încorporarea unor activități cardio sub formă de jogging sau mers alert în rutinele noastre ne va ajuta să ducem un stil de viață mult mai sănătos.

Comentarii: