LIFESTYLE

Nu e ușor să fii prințesă: Ce NU are voie Kate să mănânce seara din cauza restricțiilor impuse de Regină

independent.co.uk

Toţi cei care fac parte din Familia Regală britanică trebuie să respecte multe reguli, iar una dintre cele mai ciudate este că nu poate mânca la cină cartofi ori paste.

Viaţa în Familia Regală poate părea uşoară, privită din exterior, dar a fi regină, prinţ sau ducesă presupune şi respectarea unor restricţii. Ducesa de Cambridge a fost lăudată de admiratorii regali pentru echilibrul şi modul în care s-a comportat întotdeauna. Stilul ei vestimentar şi personalitatea i-au adus succesul şi i-au crescut popularitatea printre britanici.

A fi ducesă îi aduce cu siguranţă avantaje, dar şi o listă lungă de restricţii şi reguli regale pe care trebuie să le respecte. În timp ce Meghan Markle a susţinut că s-a opus limitărilor impuse de Familia Regală, Kate le-a luat foarte în serios. De la interdicţia de a face selfie la eticheta de mers la culcare, există multe reguli bizare pe care feţele regale trebuie să le urmeze, potrivit clickpentrufemei.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce nu are voie sub nicio formă să facă bona copiilor prințului William și ai lui Kate

Regina a exclus carbohidraţii la masa de seară

Potrivit fostului bucătar regal, Darren McGrady, lui Kate nu i se permite să aibă cartofi la cină. El a lucrat la Palatul Buckingham ca bucătar regal din 1982 până în 1993 şi a declarat pentru „The Telegraph”: „La cină, nu preparam cartofi, orez sau paste”. Regina nu este un fan al carbohidraţilor, aşa că nu sunt niciodată prezenţi la masa de seară a niciunui membru al Familiei Regale, ceea ce o include şi pe ducesa de Cambridge.

Pastele nu sunt interzise, dar sunt rezervate pentru ocazii speciale. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cartofi şi orez. Ducesa chiar a făcut paste de casă pentru a sărbători cea de-a cincea aniversare a prinţesei Charlotte, în 2020.

Întreaga familie evită anumite alimente

Toate alimentele care ar putea fi otrăvitoare sunt excluse de la masa feţelor regale, prin urmare, lui Kate Middleton i se interzice să aleagă fructe de mare, scoici. În plus, din cauza faptului că Familia Regală are de obicei multe întâlniri de-a lungul zilei, nu li se permite să mănânce usturoi. Din fericire, regina nu a preferat niciodată usturoiul.

Membrilor Familiei Regale le este interzis să mănânce cu mâinile. La mesele importante este ceva de înţeles, dar se pare că îşi mănâncă şi toate fructele cu ajutorul tacâmurilor. Se pare că strugurii sunt serviţi mai des, deoarece sunt uşor de consumat. Regula de a nu mânca cu mâinile se aplică şi în cazul burgerilor care trebuie aduşi la masă fără chifle, pentru a putea fi tăiaţi cu cuţitul şi furculiţa.

Nimeni nu are voie să meargă la culcare înaintea Majestăţii Sale

În cartea sa „The Royals in Australia”, fostul secretar privat al reginei, Sir William Heseltine, a scris: „Nimeni nu a mers să se culce înainte ca regina să facă acest lucru. Pentru Diana, lungile seri regale erau o agonie. Se scuza şi mergea să doarmă, ceea ce se credea că era o formă de lipsă de respect”.

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton dă din casă: Dezvăluire jenantă despre obiceiurile Prinţului William

Nu le este permis să facă selfie-uri

Nu vei găsi niciun selfie pe contul de Instagram al lui Kate, un cont comun cu soţului ei, prinţul William. Comentatorul regal, Victoria Arbiter a vorbit despre acest detaliu: „Feţele regale preferă întotdeauna interacţiunea directă decât să facă selfiuri.” De asemenea, lui Kate nu i se permite să dea autografe, de teama falsificării semnăturii ei. În plus, trebuie să accepte toate darurile cu eleganţă, iar regina decide ce cadouri trebuie păstrate şi unde ar trebui să fie plasate.

Comentarii: