NUTRITIE SANATATE

Clipitul necontrolat, semnul unor afecțiuni. Cinci remedii naturale care te scapă de problemă

http://healthfortnight.com

Dacă clipești excesiv în mod involuntar în timpul unei conversații, atunci ar putea fi o problemă de sănătate. Din cauza acțiunii exagerate a clipitului, ochii pot dezvolta durere și iritație. Există remedii pentru clipitul necontrolat? Ei bine, da.

Cauza principală a clipitului necontrolat este suprafața uscată a ochilor. Dar mai există câțiva factori care pot duce la clipire excesivă: problemele neurologice, oboseala, problemele legate de mușchii ochilor și senzația de ochi umflați. Așadar, iată câteva remedii pentru clipirea excesivă:

Sucul de ceapă

Amestecă o lingură de apă de trandafiri, o lingură de suc de ceapă și o jumătate de linguriță de miere. Aplică puțină pastă pe ochi și ține-i închiși câteva secunde (cel mult 10), recomandă clickpentrufemei.ro, după care clătește cu apă călduță spre rece. Dacă ochii se irită, renunță la acest remediu. Este clar că nu îți face bine. În schimb, mergi la un medic oftalmolog.

CITEȘTE ȘI: Nu ignora aceste mirosuri corporale: Sunt semnele unor boli grave

Spanacul

Clipirea necontrolată poate fi provocată de carența de magneziu. Spanacul este sursă bogată de magneziu. Așadar, include în dietă spanacul sau bea suc de spanac în fiecare zi.

Migdalele

Bea lapte de migdale sau mănâncă migdale. Organismul va asimila toate substanțele nutritive pe care le conțin migdalele.

Peștele

Peștele este sursă bogată de acizi grași esențiali Omega-3 care ajută mușchii ochiului să combată clipirea necontrolată. Mănâncă pește sau ulei de pește pentru a reduce iritația ochilor.

Sucul de rodie

Îndepărtează semințele fructului, apoi prepară-ți propriul suc de rodie. Se bea după 10 minute de la preparare. Bea suc de rodie în fiecare zi (timp de o săptămână). Vei observa că nu vei mai clipi la fel de des ca înainte.

CITEȘTE ȘI: Greşeala pe care mulţi o comit: De ce nu trebuie să dormi NICIODATĂ pe canapea

Sucul de morcov

Include sucul de morcovi în alimentația zilnică. Morcovul este sursă bogată de vitamina A, o substanță nutritivă esențială pentru menținerea ochilor sănătoși.

Dacă nu apare nicio îmbunătățire după folosirea remediilor, consultă un medic oftalmolog.

Comentarii: