LIFESTYLE

`Cobra` Adrian Ilie îl laudă pe amicul Dan Petrescu, dar îi tempereză pe entuziaști: `Nici Mircea Lucescu n-a reușit cu turcii`!

Campioana României, CFR, joacă astăzi la Erevan, în Armenica cu Pyunik Erevan, iar antrenorul Dan Petrescu nu s-a dezmințit. Și-a făcut discursul său obișnuit de supraevaluare a adversarului, dar oamenii din fotbal sunt convinși că antrenorul campioanei nu are de ce să aibă prea multe emoții.

”Eu cred că își face foarte bine treaba aici în România, poate să califice echipa în Champions League sau în Europaleague.„, spune fostul coleg de la națională, Adrian Ilie, într-un interviu pentru sportbull.ro, despre Petrescu, pe care îl consideră mai mult decât util în Liga I.

”Avem nevoie de antrenori buni în campionatul românesc, pentru că așa ridicăm nivelul. Nivelul jucătorului îl ridică antrenorul. După cum se vede, Petrescu ajută foarte mult un jucător. Scoate tot de la el și îl pune undeva într-o poziție unde să dea cel mai bun randament.”, este concluzia lui Adrian Ilie.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de neocolit pentru toţi bărbaţii: Ce trebuie să facă dacă vor să aibă succes

Fostul mare atacant al Valenciei îi temperează însă pe cei care îl văd pe Dan Petrescu drept Mesia, dacă ar fi instalat selecționer. Petrescu ar fi putut ajunge în locul lui Edi Iordănescu în toamnă, dar clauza de reziliere la ținut pe loc, la CFR, cu care a luat iar titlul de campion.

”Dan Petrescu este unul dintre cei mai titrați antrenori din România, a câștigat campionatul, dar să nu uităm că orice antrenor care câștigă campionatul poate să antreneze cu succes echipa națională. S-a dovedit, iată, că nici Mircea Lucescu – pe care-l consider unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am avut – nu a reușit cu turcii. Meseria de antrenor la o echipă de club e diferită de cea de selecționer. ”, mai spune Ilie, pentru sportbull.ro.

 

 

 

 

 

Comentarii: