LIFESTYLE

Lumea zice că s-a căsătorit pe ascuns cu Brâncoveanu! Andreea Marin lămurește misterul

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de amor de vreo 5 ani. Vedeta tv și fostul diplomat nu se mai feresc, sunt asumați și se simt ideal împreună, în ciuda diferenței de vârstă, „zâna” fiind puțin mai în etate decât partener.

Recent, Andreea și Adrian s-au răsfățat cu o vacanță în doi, afară, iar câteva poze urcate de divă pe contul personal de Instagram au stârnit imaginația oamenilor.

Internauții au dedus că Adrian Brâncoveanu a cerut-o de nevastă, ba chiar că s-ar fi și cununat în secret. Ce a răspuns ”zâna” când a fost întrebată de căsătorie?

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa”, a spus Andreea Marin, pentru Revista VIVA. Totuși, în același interviu, vedeta a mărturisit că a plâns de bucurie recent.

CITEȘTE ȘI: Cât va dura relația voastră, în funcție de luna în care a început

”De curând. Sunt fericită să îi simt alături pe cei dragi mie, sănătoși. Oamenii dragi s-au împuținat pe Pământ pentru mine, mulți sunt în cer… Așa că simt altfel lucrurile…”, a mai spus diva.

„Am învățat de la o relație la alta, nu trăiesc pentru părerile celorlalți, nu trăiesc ca să-i mulțumesc pe ceilalți. Pentru fiecare vine acel moment de bine.

Acum, la 47 de ani, sunt fericită pentru că-mi știu limitele, fac ce-mi place, am un partener de viață care seamănă mult cu tatăl meu! Tata era un om foarte sensibil, o combinație rară de putere, om cât bradul, și sensibilitate, un bărbat romantic, altruist”, spunea în urmă cu ceva timp Andreea Marin, invitată la un podcast.

 

 

 

 

 

Comentarii: