HOROSCOP

Horoscop 6 Iulie 2022

Berbec Ați distorsionat totul, i-ați pus partenerului în gură cuvinte pe care nu le-a rostit. Dar împăcarea e nemaipomenită. Aveți grijă ca pe viitor să evitaţi astfel de situaţii tensionante.

Taur
Schimbări majore se vor produce și la nivelul financiar, pentru că evoluția profesională nu va rămâne neobservată. Bucurați-vă de tot ce vi se întâmplă.

Gemeni
Este bine să vă stabiliți unele obiective clare, pe care să le urmați întocmai, pentru a reuși în ceea ce faceți. Relația cu persoana iubită merge pe drumul cel bun.

Rac
Nu reușiți să intrați în grațiile conducerii, iar acest lucru este ușor de observat pe fluturașul de salariu. Sunteți din ce în ce mai nemulțumit de situația financiară, dar și de evoluția profesională.

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Leu
Nu se vede nicio promovare la orizont. Nu este cazul să renunțați de pe acum, pentru că succesul va veni cu siguranță, dar va necesita mai mult timp.

Fecioară
Aveți impresia că nu sunteți apreciat suficient, nu sunteți recunoscut la adevărata dumneavoastră valoare. Stabiliți-vă prioritățile în mod realist, pentru a nu avea unele surprize neplăcute.

Balanţă
Sunteți îndrăgostit peste măsură, vă înțelegeți bine cu partenerul și experimentați împreună clipe de neuitat. Viaţa de familie este minunată, iar aceasta reprezintă elementul dumneavoastră constant de stabilitate.

Scorpion
Vă avântați în unele situații ce țin de carieră. Beneficiile pe care le veți avea vă vor da un imbold pentru a proceda în același mod și pe planul personal, cu familia, prietenii și partenerul de viață.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător
Situația financiară este unul dintre principalele impedimente, căci de susținere vă bucurați din plin. Nu ar fi rău să mai exersați în ceea ce privește autodeterminarea și încrederea în sine.

Capricorn
Aveți câteva chestiuni de soluționat la locul de muncă. Acest lucru implică și un venit suplimentar, ca o compensație pentru orele suplimentare în care ați lucrat. Câștigurile financiare se vor cumula.

Vărsător
Pe plan personal, aveți parte de multe satisfacții din partea copiilor şi de momente de neuitat într-o vacanță binemeritată alături de aceștia. În activitățile casnice vă implicați mai mult.

Peşti
Va fi nevoie să vă dedicați exclusiv locului de muncă, pentru că sunt foarte multe de făcut, dar și deoarece aveți nevoie de venituri suplimentare. Veți traversa o perioadă mai aglomerată în care vă vor fi testate limitele de rezistență la stres.

 

 

 

 

Comentarii: