LIFESTYLE

Cristi Borcea a petrecut cu Mihaela de ziua ei! Unde era Valentina Pelinel şi ce anunţ a făcut afaceristul după ce a ieşit din închisoare

Cea de-a doua detenţie a lui Cristi Borcea a luat sfârşit mult mai rapid decât prima, cea din Dosarul Transferurilor. Iar omul de afaceri, condamnat a doua oară într-un dosar al retrocedărilor dubioase, a fost eliberat din puşcărie la timp ca să prindă petrecerea de aniversare a… Mihaelei, prima soţie.

Poate părea ciudat, însă Cristi Borcea a luat loc la o masă, în localul unde fosta soţie şi-a serbat ziua de naştere şi pe cea onomastică, la pachet, weekendul trecut. A făcut petrecere cu muzică live, cu lume multă, iar ca locaţie a ales complexul sălilor de nunţi al familiei Borcea din Crângaşi. Fostul soţ, Cristi, s-a distrat de minune şi nu a venit singur, ci însoţit de actuala nevastă, Valentina Pelinel.

Poate că pentru alţii ar părea ciudat, însă Mihaela s-a comportat întotdeauna elegant, când a venit vorba de viaţa amoroasă a ex-soţului ei. A întreţinut o relaţie civilizată şi cu Alina – femeia pentru care Borcea o părăsise după 23 de ani de căsnicie şi trei copii -, şi cu Valentina. Şi-a văzut şi de viaţa ei, fiind extrem de fericită şi îndrăgostită de actualul partener, Sorin, cu care are o relaţie de câţiva ani.

De altfel, discreta primă doamnă Borcea s-a şi ferit să facă publică povestea ei de dragoste multă vreme, din cauză că fostul soţ era după gratii. L-a vizitat în puşcărie, i-a gestionat afacerile şi a făcut profit, iar părinţilor lui Borcea le spune în continuare „mamă” şi „tată”.

Citeşte şi: PENTRU BĂRBAȚI/ În formă și FĂRĂ un abonament la sală? Află CUM

Borcea, probleme de sănătate

După petrecerea Mihaelei, fostul șef al Dinamo a părăsit de urgenţă România. De ce? A explicat chiar el motivul. „Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea.”, a spus Cristi Borcea pentru Libertatea.

Fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo a ţinut şi faptul că nu are de gând să se întoarcă în fenomen sau să preia clubul în care a investit. Borcea a avut de transmis şi un mesaj misterios, cu dedicaţie. „Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: ”În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!”. Îi aparține lui Al Pacino”, a mai spus milionarul.

Comentarii: