LIFESTYLE

Cristi Borcea a petrecut cu prima nevastă! Care a fost motivul reunirii

sursa: fanatik.ro

Cristi și Mihaela Borcea s-au despărțit după un mariaj de câteva decenii. Dar surprinzător în asemenea situații, mai ales că fostul boss de la Dinamo a divorțat pentru a se însura atunci cu o altă femeie, nu au existat dispute între ei.

Cei doi foști soți au rămas în relații cordiale, mai ales de dragul celor 3 copii, indiferent că Borcea, între timp, a ajuns la nevasta cu numărul 3 și mai are încă 6 copii din alte relații decât cea cu Mihaela.

Așa că cine i-a văzut pe Borcea și pe prima soție împreună nu s-a mirat. Mai ales că motivul reuniunii a fost unul întemeiat. Familia Borcea i-a sărbătorit cu fast, joi 17 iunie, majoratul Melissei și al lui Angelo, gemenii din mariajul cu Mihaela.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Maneliști celebri la mega-petrecerea de majorat

Și cum s-a dat liber la petreceri după ce s-au ridicat măsurile de restricție, Borcea a putut să-și facă ”mâna” și a organizat un chef de chef pentru copiii lui.

Nu s-a uitat deloc la bani, iar la petrecerea de la restaurantul familiei din Crângași, s-a distrat crema show-bizz-ului. De la Olăroiu și fiul, băieții lui Vasile Turcu, Mario Mutu și chiar Alex Bodi.

Vali Vijelie și Tzancă Urganul au făcut show, iar gemenii au avut două torturi imense, ca de nuntă!Cei mai tari maneliști ai momentului să întrețină atmosfera.Tzancă Uraganul și Vali Vijelie au făcut show, iar gemenii au avut două torturi a câte șase etaje fiecare.

 

 

 

Comentarii: