LIFESTYLE

Vila lui Dolănescu de la Sinaia e de vânzare! Ce vrea să facă Dragoș Dolănescu cu banii

Frații Dolănescu s-au luptat mulți ani în instanță pentru averea marelui interpret de folclor, Ion Dolănescu. S-au reclamat, s-au judecat, care mai de care cu argumente în favoarea lui, iar într-un final, s-a decis totul în 2017.

Conform împărțelii, Dragoș Dolănescu a intrat în posesia vilei de la Sinaia. Dar iată că după câțiva ani, casa de la munte este de vânzare.

Nu pentru că fiul cel mic al artistului ar avea probleme cu banii, ci pentru că pur și simplu, din punctul lui de vedere l-ar costa prea mult să investească în recondiționarea imobilului evaluat la jumătate de milion de euro.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Este degradată!”

Dragoș Dolănescu a explicat care este motivul pentru care vinde conacul cu 15 camere moștenit de la celebrul său tată, dar și ce ar vrea să facă ulterior cu banii.
”Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate”, a spus politicianul din Costa Rica.

Din banii obținuți după ce va vinde vila, Dragoș Dolănescu ar vrea să le lase copiilor săi o amintire din partea bunicului lor, astfel că va cumpăra câte o casă fiecăruia dintre ei.

 

 

 

Comentarii: