LIFESTYLE

Cristi Borcea n-a fost niciodată în camera nupțială de le pușcărie: ”Ultimii patru copii i-am conceput când ieșeam în permisie!”

Se fac multe glume pe seama lui Cristian Borcea, în privința faptului că este extrem de prolific pe partea de moștenitori. Borcea a devenit un simbol al virilității masculine în mediul online, devenind în scurt timp personaj de banc.

Milionarul care abia ce a ieșit din închisoare are 9 copii, oficial, recunoscut, pe acte. 3 cu prima soție, cu care are și prima pereche de gemeni, are o fiica dintr-o relație cu o avocată, încă doi copii cu cea de-a doua nevastă și încă trei cu actuala doamnă Borcea, Valentina Pelinel.

Pe ultimii 4 copii, afaceristul i-a făcut în detenție, iar lumea băga mâna în foc că ”ostilitățile” s-au desfășurat în camera unde se permite asemenea întâlnire. Doar că Borcea se jură că n-a călcat niciodată acolo. ”Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria din cea de-a doua căsătorie… N-am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent.”, povestește Borcea în Gazeta Sporturilor.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

”Mi-a dat Giovani o palmă!”

Borcea are doi copii în America și unul în Franța, așa că cel mai greu este să petreacă timp cu toți, concomitent. E fericit că a reușit anul trecut. ”Am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu. Coco, băiatul meu, e tot dinamovist. Are 17 ani. Bine, toți sunt dinamoviști. Sângele apă nu se face.”, mărturisește milionarul, care în ciuda păcatelor vis-a-vis de femei, când vine vorba de copii este întotdeauna un tată generos și iubitor.

Așa se face că practic când a fost condamnat la închisoare și a început să execute pedeapsa, Borcea recunoaște că a fost în prag de colaps. Noroc că a stat în celulă cu Giovani și Victor Becali.
”Am fost prăbușit! Dar m-a luat Giovanni și mi-a dat o palmă. Am vrut să iau toate medicamentele… De la meciul ăla cu Urziceniul eu am ajuns să iau foarte, foarte multe medicamente. Campionatul ăla pierdut cu Urziceni (n.r. în 2009) m-a costat o operație pe cord, iar fotbalul m-a nenorocit, m-am dus la pușcărie!”, mai spune Borcea în interviul pentru gsp.ro.

 

 

 

Comentarii: