LIFESTYLE SANATATE

Cristi Dulca, confesiune despre cumpenele din viața lui! Fostul internațional a învins de două ori cancerul

În 2003, la doar 30 de ani, fostul internațional Cristi Dulca, unul dintre căpitanii Rapidului de altădată, spunea stop fotbalului din cauza unor probleme la inimă.

Timp de cinci ani de la retragere, Dulca a trecut printr-un calvar. Psihic a fost la pământ, ajunsese să joace mult la casino-uri și nu se mai regăsea.

Însă adevăratul coșmar avea să înceapă după. „În 2007 am plecat cu nea Vio (n.r. – Viorel Hizo) la Vaslui. Eram secundul lui, alături de Zotincă. În 2008, a fost prima perioadă când m-am îmbolnăvit. Nu a fost un cancer aşa greu la testicul.

Rememorând perioada, m-am speriat foarte tare atunci, dar a trecut repede. A fost un şoc, dar am trecut peste prima parte. A doua parte a fost mai grea.”, a povestit Cristi Dulca la Digisport.

CITEȘTE ȘI: Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase

”A fost mai gravă!”

După patru ani însă, Dulca avea să ia de la capăt lupta cu boala. ”Cumva, în 2011 boala a recidivat. Atunci a fost mai gravă. Am avut o tumoare de aortă. A necesitat lungi şedinţe de citostatice, a fost mai greu.

Nu mi-e greu să vorbesc de acea perioadă. Pentru mine şi pentru alţii este un exemplu să vorbesc şi să dau încredere multor oameni care suferă de cancer că pot trece peste acest moment”, a spus selecționerul naționalei de fotbal feminin la Look Sport.

 

 

 

Comentarii: