LIFESTYLE

Cristiano Ronaldo junior, copia fidelă a celebrului tată! Poza care a înnebunit lumea

În doar 24 de ore, o fotografie postată de Cristiano Ronaldo cu fiul său cel mare a depășit 10 milioane de aprecieri. „Este timpul pentru recuperare, alături de băiatul meu”, a scris Ronaldo în dreptul pozei respective, în care asemănarea este izbitoare. La doar 11 ani, fiul cel mare al celebrului fotbalist e identic cu tatăl său. E numai mușchi și fibră.

Ronaldo junior a început anul trecut în februarie să joace fotbal la Academia lui Manchester United. “Vom vedea dacă va ajunge un mare fotbalist, deocamdată este departe…. Câteodată îi spun să facă o baie în apă rece, pentru a se recupera după o alergare, iar el îmi răspunde “Tată, este foarte frig”. Este normal, are zece ani.”, spunea Cristiano Ronaldo în urmă cu un an.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Ce spune forma palmei despre fiecare persoană

Tragedie de nedescris

Cvintuplul câştigător al „Balonului de Aur” mai este tatăl a patru copii, dintre care trei proveniţi de la o mamă surogat, înainte de a o întâlni pe Georgina Rodriguez.

Ronaldo și partenera sa au trecut printr-o dramă imensă de curând: Georgina a fost însărcinată cu gemeni, dar băiatul a murit la naștere.

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

 

 

 

 

Comentarii: