LIFESTYLE

Bianca Drăgușanu, ironii la adresa lui Bădălău! Fiul fostului ministru a anunțat pe Instagram că s-au despărțit!

Ceea ce era deja subiect de bârfă în lumea mondenă și material de tabloide de ceva timp a devenit certitudine. În sensul în care Gabi Bădălău a făcut anunțul oficial, ca să fie văzut de toată lumea, pe rețelele de socializare. Nu mai este cu Bianca Drăgușanu!

Fiul fostului ministru Nicolae Bădălău a urcat mesajul la Instastory, secțiune unde sunt păstrare postările doar 24 de ore. Cine știe? O fi vrut să obțină reacția vulcanicei blonde?

,,După o lungă perioadă de timp, în care am fost implicat într-o relație,…în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor separați”, a susținut fostul iubit al Biancăi.

Evident, că pe moment, Bianca pare să se abțină, preferând să dea o replică seacă: ,,Mi se pare amuzant că după trei săptămâni, noi nu mai suntem împreună.“, a spus fosta asistentă pentru Click!

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Nu o vrea soacra

Ce e de notorietate e faptul că în calea fericirii Biancăi cu Bădălău n-a stat doar slăbiciunea fantelui pentru divele de oraș și apetitul lui deloc scăzut către aventuri, chiar dacă o avea alături pe Barbie din showbizz.

Exact ca-n piesa Daniele Gyorfi, mama lui Bădălău n-a vrut-o de noră sub nicio formă pe Drăgușanca. Ba chiar, au bârfit ziarele de scandal, doamna Bădălău ar fi fost dispusă să apeleze chiar și la vrăjitoare ca să rupă vraja dintre Gabi și Bianca.

Așadar, la nunta faraonică a fiicei ei, mama lui Gabi s-a opus categoric ca vedeta să se numere printre invitați. Și s-a enervat și mai tare când a citit în presă că Bianca ar fi însărcinată.

 

 

 

 

Comentarii: