HOROSCOP

HOROSCOP 18 mai 2022

Berbec A fost dificil în ultimele zile să comunici cu cei apropiați? Te-ai simțit oarecum nesigur pe tine în general? Ziua de azi este excelentă pentru un nou început. Ești plin de încredere. Ai un dar firesc pentru diplomație, iar rafinamentul tău va fi din nou remarcat și apreciat.

Taur
Ți-a fost destul de ușor să detectezi adevărul din spatele situațiilor pe care le-ai întâlnit în ultima vreme. Cu toate acestea, începând de astăzi, abilitățile tale analitice nu vor fi atât de sigure. Sușurile și coborâșurile relațiilor tale te nedumeresc și nicio analiză nu oferă o soluție. O lipsă de angajament din partea altor oameni va stârni îndoieli și vei începe să te întrebi dacă ești cu adevărat apreciat și înțeles.

Gemeni
Cât de intense au fost zilele trecute! Ai putea petrece luni întregi doar reflectând la aceste experiențe recente. Dar starea de spirit nu este favorabilă introspecției în acest moment. O schimbare de temperament te încurajează să-ți împărtășești viața cu mai multă generozitate. Dar cu cine o vei împărtăși? Aceasta poate fi întrebarea zilei.

Rac
Te desparți de întunericul și dezamăgirea din jur. O influență mai jucăușă încearcă să-și facă loc în relațiile tale, în special în angajamentele tale emoționale. Ți-ar putea reîmprospăta interesul pentru viața ta sentimentală. Dacă nu ai petrecut suficient timp de calitate cu partenerul tău, ar fi bine să compensezi acum. Partenerul tău va fi încântat.

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Uneori simți că navighezi printr-o ceață deasă, dar obscuritatea se va ridica. Cerul este însorit și senin! Te poți aștepta la o invitație pentru o mică excursie sau la o ofertă de a face parte dintr-un grup special. Nu rata nicio ocazie de a te distra. Poți beneficia chiar acum de o diversiune!

Fecioară
A fost cineva apropiat de tine nepoliticos, fără să fie provocat? Ai fost ținta unor critici? Pui la suflet aceste neplăceri și te retragi pentru a-ți linge rănile. Ai nevoie de mai multă armonie și blândețe în viața ta amoroasă și probabil că vei obține asta în curând. Fii răbdător!

Balanță
Să ai o părere personală cu privire la orice întrebare nu este cel mai dificil lucru din lume. Mai dificil este confruntarea cu o oarecare obiectivitate a opiniilor altora. Energia cerească actuală marchează o schimbare către o mentalitate mai orientată științific. Acesta nu mai este momentul să te afirmi, ci mai degrabă să înveți de la ceilalți.

Scorpion
Ajunge să te gândești la tine! A sosit ora să tragi câteva concluzii. Te afli la sfârșitul volumului lung pe care îl scriai despre viața ta interioară. Va trebui să integrezi ceea ce ai învățat cu diferitele emoții și situații în care te afli acum. „Normalizarea” va fi cuvântul cheie în zilele ce vor urma.

CITEȘTE ȘI: Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Săgetător
Seducția prin cuvinte este adevărata ta putere. Ai un mare talent pentru orice implică cuvinte. Așa că vei putea atrage și mai mulți admiratori în jurul tău astăzi! Cu energia planetară actuală la lucru, vei obține cu siguranță primul premiu la orice concurs de cuvinte. Dacă te-ai gândit să scrii o scrisoare de dragoste sau un profil pentru un site de întâlniri, fă-o acum!

Capricorn
Te simți ca în vacanță! Această configurație planetară oferă adesea oamenilor senzația dcă au o minte proaspătă și o dispoziție calmă. Problemele care odată păreau atât de complicate, acum par simple și ușor de rezolvat. Ai putea să te distrezi și scriind. S-ar putea să fii surprins de rezultate.

Vărsător
Este uneori greu să găsești timp pentru tine, deoarece ești atât de ocupat să vii în sprijinul unui prieten sau al unui membru al familiei? Energia cerească de astăzi îți cere să te gândești la tine. Spune nu celei de-a zecea cereri de babysitting a surorii tale, în două săptămâni. Nu face absolut nimic dacă asta îți dorești. Ai grijă de tine înainte de a avea grijă de toți ceilalți!

Pești
Corpul tău reflectă cine ești? Dacă ai senzația că nu, probabil imaginea pe care o ai despre tine nu este tocmai corectă. Aruncă o privire atentă la tine pentru a reajusta acea imagine. Vei vedea cum corpul tău este oglinda exactă a cine ești în acest moment. Alinierea planetelor te va ajuta să vezi acest lucru mai clar acum.

Comentarii: