LIFESTYLE

Cristina Neagu îşi dă întâlnire cu Simona Halep la Tokyo!

România speră să se bazeze la Jocurile Olimpice din această vară pe cea mai bună handbalistă a lumii și pe jucătoarea de tenis care a fost lider mondial săptămâni la rând. Dacă Simona Halep și-a câștigat deja biletul pentru Japonia, Cristina Neagu mai trebuie să treacă de un turneu de calificare.

„Știu că Simona merge la Olimpiadă, vreau foarte mult să mergem și noi cu echipa de handbal. Jocurile Olimpice reprezintă și pentru ea un țel important, mai ales că nu a participat la Rio”, spune Cristina Neagu, căpitanul echipei naționale de handbal a României.

Citeşte şi: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Obiectivul handbalistei-fenomen pe 2020

Cristina Neagu și-a făcut planurile pentru 2020, atât cu CSM București, echipa sa de club, cât și la prima reprezentativă. Căpitanul „tricolorelor” ar putea bifa cea de-a treia participare la Jocurile Olimpice.

„În 2020 ne dorim să câștigăm tot în România: campionatul și cupa, și apoi să ajungem în Final Four-ul Ligii Campionilor. Din când în când îmi zboară gândurile la acest turneu preolimpic”, mărturiseşte Cristina Neagu.

Pentru a ajunge la Olimpiadă, echipa feminină de handbal trebuie să câștige Turneul Preolimpic din martie. În Muntenegru, Neagu, Pintea și coechipierele lor se vor duela cu naționala țării-gazdă a competiției, Norvegia și Coreea de Nord (formație care s-ar putea retrage din turneu).

Comentarii: