LIFESTYLE REVIEW

Cristina Neagu ratează patru etape din Liga Florilor MOL!

Căpitanul CSM București va absenta de la toate meciurile din cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe. Nici Vâlcea nu se va prezenta cu cea mai bună echipă, formația lui Pera fiind lovită de Coronavirus.

Etapele 2-5 se vor disputa începând de mâine în două săli din Sfântu Gheorghe, sub formă de turneu. Formațiile care reprezintă România în Liga Campionilor și cele mai bune din Liga Florilor MOL, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, nu vor putea alinia echipele complete, ambele grupări având probleme de lot.

La CSM București lipsește cea mai bună jucătoare, Cristina Neagu fiind în perioadă de recuperare după o problemă la genunchiul stâng. Antrenorul „tigroaicelor”, Adi Vasile, a preferat să o protejeze, decât să-i forțeze revenirea pe teren.

” Cristina urmează un program de recuperare, nu avem temeri în privința întoarcerii ei pe teren în scurt timp. Dar, ca să o protejăm, am decis să nu vină la turneul de la Sfântul Gheorghe, să nu sărim niște etape.

Mai ales că ea a stat și două săptămâni acasă având coronavirus. Ar fi o decizie greșită să forțăm revenirea ei acum. Ea va urma protocolul de recuperare și va relua progresiv antrenamentele” , spune antrenorul CSM-ului, Adi Vasile.

Situația este mai gravă la SCM Râmnicu Vâlcea. Florentin Pera va fi obligat să joace cele patru etape din Liga Florilor MOL fără echipa standard, nu mai puțin de nouă jucătoare fiind testate pozitiv cu Covid-19.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci pentru a avea o viaţă sănătoasă: Specialiştii ne spun totul

Gabi Perianu: Sper să terminăm turneul sănătoase”

Având în vedere că participă în Liga Campionilor, handbalistele de la CSM și SCM sunt obișnuite cu meciurile din trei în trei zile , însă patru jocuri în șase zile reprezintă o noutate pentru ele.

„Va fi o perioadă încărcată fizic, avem multe meciuri într-un timp scurt. Îmi doresc să terminăm turneul sănătoase pentru că va fi epuizant. Tratăm la fel fiecare meci, cu responsabilitate și doar cu victoria în cap.

De când am făcut pasul la seniori nu am jucat niciodată atât de des meciuri oficiale, dar la juniori mi s-a mai întâmplat”, mărturisește Gabriela Perianu, handbalista CSM-ului.

 

 

 

 

 

Comentarii: